Κέρδισε τις εντυπώσεις… εντός κι εκτός γηπέδου ο Μαγνησιακός

Ο Μαγνησιακός Βόλου γνώρισε άδικα την ήττα με 1-0 από την Κ17 του ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα (Κυριακή, 03/09, 19.00) στο γήπεδο των «κυανόλευκων». Οι βολιώτες κόντραραν στα ίσα την ομάδα της Θεσσαλονίκης μπροστά στο πολυάριθμο και φίλαθλο κοινό τους και μάλιστα, αν ήταν λίγο πιο τυχεροί, θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ο τεχνικός του Μαγνησιακού, Βασίλης Πανόπουλος, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και συνθέσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει την ομάδα του στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ τα μηνύματα που έλαβε από τους ποδοσφαιριστές του ήταν πολύ ενθαρρυντικά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας με το μέρος τους και προσπαθούσαν να απειλήσουν τους «κυανόλευκους» με οργανωμένες επιθέσεις, όμως, δυσκολεύτηκαν να πετύχουν το τέρμα της νίκης απέναντι στην πολύ καλή αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, που απειλούσαν κυρίως με πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις.

Χωρίς γκολ το πρώτο μέρος
Μόλις στο 4′ ο ΠΑΟΚ άγγιξε το γκολ με τον Θεοδωρίδη, το κοντινό πλασέ του οποίου, εξουδετέρωσε ο Βίτσος, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Αντίθετα, ο Μαγησιακός απάντησε με το μακρινό σουτ του Βασιλείου, που απέκρουσε ο Μπαλωμένος. Είκοσι τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Καλουτσικίδης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα των «κυανόλευκων», με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Ο Μαγνησιακός Βόλου ανέβασε στροφές μετά το 25′. Οι γηπεδούχοι απείλησαν αρχικά στο 29′ με κοντινό σουτ του Δανηλόπουλου, που απέκρουσε σωτήρια ο Μπαλωμένος, ενώ στο 35′ είχαν διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Δανηλόπουλο και Τσένα. Ο υψηλόσωμος επιθετικός των «κυανόλευκων» δοκίμασε το σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο δεξιός οπισθοφύλακας του Μαγνησιακού έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιόχης του ΠΑΟΚ.

Ο Γκουτζιουρίδης έδωσε τη λύση
Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο και τέσσερα λεπτά από τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Παναγιώτου με μακρινό σουτ προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Από την πλευρά των «κυανόλευκων», ο Μαγνησιακός απάντησε στην φάση των φιλοξενούμενων με κοντινή κεφαλιά του Αντωνόπουλου στο 75′, την οποία εξουδετέρωσε ο Μακρής.
Οκτώ λεπτά πριν από την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Λιάρος με εκτέλεση φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μακρή, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έδιωξε τη μπάλα σωτήρια σε κόρνερ. Όμως, αυτό που δεν κατάφεραν οι Λιάρος και Αντωνόπουλος, το πέτυχε ο Γκουτζιουρίδης. Ο κεντρικός επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» με κοντινό πλασέ, πέτυχε το νικητήριο γκολ, έπειτα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Καράμπελη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, γράφοντας το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Μαγνησιακού.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Βίτσιος, Κρανιάς, Κοντοβάς, Προβιάς, Τσένας, Γκέρτσος, Μάιπας, Οικονόμου, Βασιλείου, Δανηλόπουλος.
Για τον Μαγνησιακό αγωνίστηκαν στο β’ μέρος και οι: Αντωνόπουλος, Πέτρου, Λιάρος, Γκάγκας, Τσιάνος, Μυλωνάς, Τσιγαρίδας, Δοδοντζίδης και Μιχαλόπουλος.
ΠΑΟΚ Κ17: Μπαλωμένος, Καλουτσικίδης, Καλτσίδης, Κιουρτσίδης, Στοΐνοβιτς, Καράμπελης, Τεμετζόγλου, Ξιφιλίνος, Τσιάκαλος, Θεοδωρίδης, Μπάλας.
Για την Κ20 του ΠΑΟΚ στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μακρής, Ντάικο, Γρηγοριάδης, Γκουτζιουρίδης, Παναγιώτου, Μαρμαρίδης, Σαπουντζής, Τσοπούρογλου, Ατματζίδης, Αλτιτζής και Γκορντεζιάνι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις