Εξετάζεται στο Διαιτητικό η κοινή προσφυγή Νίκης και Ολυμπιακού για τον Βόλος ΝΠΣ

Την Τρίτη (05/09) θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να εξετάσει τις προσφυγές της Δόξα Δράμας, του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου. Η κοινή προσφυγή του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου κατά της συμμετοχής του Βόλος ΝΠΣ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα εξεταστεί στις 16:00 και η απόφαση αναμένεται εντός 48 ωρών.

Η σχετική ενημέρωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου συνεδριάζει αύριο και πρόκειται να ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

Συνεδρίαση 14:30

Αίτημα διόρθωσης-διαμαρτυρία του Γεωργίου Παναγόπουλου πληρεξουσίου δικηγόρου των σωματείων ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ λόγω παραλείψεως του ονόματός του κλπ στο προεισαγωγικό της υπ΄ αριθμ. 86/2017 απόφασης του ΔΔΠ.

Προσφυγή του σωματείου ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κατά της υπ’ αριθμ. 2/28.8.2017 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Συνεδρίαση 16:00

Έφεση-προσφυγή του σωματείου ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κατά της ΕΠΟ για ακύρωση της απόφασης της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ η οποία ελήφθη στην 29η Συνεδρίαση της 24ης -7-2017 περί της εγκρίσεως αλλαγής της επωνυμίας του Σωματείου «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ» σε «ΒΟΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ» και μεταφοράς της έδρας από το Κίτρος της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ στον Βόλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας και της με αριθμό πρωτ. 23421/23.8.2017 αρνητικής απάντησης-απόφασης του Υπηρεσιακού Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ Αλεξάνδρου Δέδε.

Έφεση-προσφυγή του σωματείου ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ» κατά της ΕΠΟ για ακύρωση της απόφασης της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ η οποία ελήφθη στην 29η Συνεδρίαση της 24ης -7-2017 περί της εγκρίσεως αλλαγής της επωνυμίας του Σωματείου «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ» σε «ΒΟΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ» και μεταφοράς της έδρας από το Κίτρος της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ στο Βόλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας και της με αριθμό πρωτ. 23421/23.8.2017 αρνητικής απάντησης-απόφασης του Υπηρεσιακού Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ Αλεξάνδρου Δέδε».