Συνάντηση για ίδρυση Συλλόγου Παλαιμάχων στον Πύρασο


Μοιράσου το άρθρο

Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Πυράσου την Τετάρτη 20/9 με σκοπό την ίδρυση συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας από τη Νέα Αγχίαλο. Η σχετική ανακοίνωση:

“Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στα γραφεία του συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με σκοπό την ίδρυση συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πυράσου. Καλούνται οι παλαίμαχοι να δώσουν το «παρών». Κατά καιρούς η ίδρυση του εν λόγω συλλόγου αποτέλεσε αίτημα πολλών παλαιμάχων-φιλάθλων μας. Πλέον «ωρίμασαν» οι συνθήκες και παίρνει σάρκα και οστά καθώς βρέθηκαν κάποιοι που θα αναλάβουν το «τρέξουν» το εγχείρημα. Ο σύλλογος θα έχει επίσημη μορφή με καταστατικό και δικό του συμβούλιο. Φυσικά η διοίκηση του Πυράσου χαιρετίζει την πρωτοβουλία αυτή, εύχεται κάθε επιτυχία και θεωρεί αυτονόητο πως θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια. Άλλωστε οι παλαίμαχοι του σωματείου μας αποτελούν ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας μας, έχουν τιμήσει την κυανόλευκη φανέλα με την Αργώ στο στήθος, έχουν ιδρώσει και ματώσει για την ιδέα που λέγεται Πύρασος.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας pyrasos.com θα ανακοινώνονται όλες οι πληροφορίες για το σύλλογο παλαιμάχων, τις συναντήσεις, τους σκοπούς και τις δράσεις του”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις