Διορθωτικό – Συμπληρωματικό Προκήρυξης Κυπέλλου ΕΠΣΘ


Μοιράσου το άρθρο

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, κοινοποιήθηκε συμπληρωματική προκήρυξη που αφορά το θεσμό του Κυπέλλου κι αναφέρεται στη συμμετοχή των ομάδων και στις προϋποθέσεις για την διεξαγωγή ενός αγώνα με την παρουσία Ιατρού. Η συμπληρωματική διάταξη της Προκήρυξης αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα…

της Προκηρύξεις Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας, για την περίοδο 2017-18.
Αναλυτικότερα οι τροποποιήσεις έχουν ως εξής:

Αριθ.Πρωτ. 838/ Βόλος 15/9/2017

Προς

‘Ολα τα Σωματεία της ‘Ενωσής μας

‘Eδρες τους

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ – ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018

Θέμα : – Διορθωτικό του άρθρου 1 της Προκήρυξης Κυπέλλου ερασιτεχνικών Ομάδων Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

– Συμπληρωματικό του άρθρου 16 στην Προκήρυξη Κυπέλλου ερασιτεχνικών Ομάδων Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της

‘Ενωσης της 15/9/2017, έγινε η κατωτέρω συμπλήρωση στην Προκήρυξη Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

ΑΡΘΡΟ 1ο. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ

α. Στους αγώνες Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων Ε.Π.Σ.Θ. μετέχουν υποχρεωτικά οι ομάδες οι ομάδες της Γ΄Εθνικής και οι ομάδες της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΘ. Η συμμετοχή των ομάδων της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΘ καθώς και των ερασιτεχνικών ομάδων σωματείων που ίδρυσαν Π.Α.Ε. , είναι προαιρετική.

ΑΡΘΡΟ 16ο : ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ

Προκειμένου να διεξαχθεί ένας αγώνας τοπικού και μόνον ερασιτεχνικού πρωταθλήματος χωρίς την παρουσία γιατρού στο γήπεδο, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα πρέπει να έχουν προηγηθεί οι ακόλουθες ενέργειες:
α. Να έχει αποσταλεί προηγουμένως έγγραφο αίτημα για τον ορισμό ιατρού, στον οικείο ιατρικό σύλλογο ή τις κατά τόπους διευθύνσεις υγείας.
β. Να υπάρχει στο αγωνιστικό χώρο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα πιστοποιημένος (αδειούχος) νοσηλευτής ή διασώστης.
γ. Να υπάρχει δίπλα στον αγωνιστικό χώρο ιατρικός εξοπλισμός πρώτων βοηθειών διαθέσιμος κατά τη διάρκεια του αγώνα.
δ. Σε κάθε περίπτωση και παράλληλα με τα ανωτέρω να γίνει αναζήτηση ιατρού μεταξύ των θεατών πριν από τον αγώνα και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.
Εφόσον τηρηθούν σχολαστικά οι ανωτέρω διατυπώσεις, που θα τις ελέγχει με επιμέλεια ο διαιτητής ενός αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, δύναται να διεξαγάγει τον αγώνα αυτόν και δεν θα επιβάλλονται στην γηπεδούχο ομάδα οι προβλεπόμενες στο άρθρο 16 παρ. 2 του ΚΑΠ ποινές, άλλως ο διαιτητής δεν θα διεξάγει τον αγώνα.

Η παρούσα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της προκήρυξης Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων της Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ της περιόδου 2017-2018.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις