Τα αποτελέσματα της Α’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας χωρίς να σημειωθεί η μεγάλη έκπληξη, αφού όλες η ομάδες της Γ’ Εθνικής που αντιμετώπισαν ομάδες της μικρότερης κατηγορίας, πέρασαν και μάλιστα με πολύ μεγάλα σκορ. Επιπλέον οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ, επίσης δεν αντιμετώπισαν προβλήματα, με εξαίρεση την αναμέτρηση Αγχιάλου- Άνθιμου Γαζή (2-1) όπου ομάδα της Β’ κατηγορίας προκρίθηκε εις βάρος ομάδας της Α’ ΕΠΣΘ…

Στο πιο σημαντικό ζευγάρι, όπου αναμετρήθηκαν ομάδες της Γ’ Εθνικής, ο ΝΠΣ “Βόλος” πήρε την πρόκριση στην έδρα του ΓΣ Αλμυρού με 0-1 ενώ οι υπόλοιπες ομάδες της ίδιας κατηγορίας δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε στο Ριζόμυλο με 7-0 επί του Αστέρα, η Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό με 5-0 επί του Πρωτεσιλάου, στους αγώνες που έγιναν χθες. Σήμερα ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε του Απόλλωνα Καναλιών με 8-1.
Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Σαρακηνός που ξεκίνησε σκοράροντας στο 3ο λεπτό δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία απέναντι στο Νέο Μαγνησιακό, επί του οποίου επικράτησε με 7-0. Ο Παγασητικός, καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο ξεπέρασε το εμπόδιο του Πηλέα με 4-1, ενώ στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της χθεσινής μέρας, η γηπεδούχος Ένωση Λεχωνίων Νηλέα αποκλείστηκε στα πέναλτι από τις Μυρμιδόνες με 2-3, καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 2-2 και η παράταση 3-3.
Στη σημερινή μέρα, στο πιο δυνατό παιχνίδι ο Διαγόρας κέρδισε τον Πύρασο, με γκολ τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της παράτασης (2-1), ενώ η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε στο 0-0. Να σημειώσουμε εδώ την εξαιρετική προσπάθεια των παικτών του Πυράσου, που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 23′.
Στο δεύτερο δυνατό παιχνίδι της ημέρας, η Ακρόπολη πήρε την πρόκριση στην έδρα της, επί της Σκιάθου, νικώντας με 2-1 αν κι αγωνίστηκε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.
Ο Μαγνησιακός στο γήπεδο Δημητριάς επικράτησε του Ηρακλή με 4-1, έχοντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο κι ο Αίας πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε 45λεπτο, ξεπέρασε το εμπόδιο της Αγίας Παρασκευής νικώντας 0-2.
Στα ζευγάρια όπου βρέθηκαν αντιμέτωπες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, η Δήμητρα κατάφερε να επικρατήσει επί του Ιάσονα Άλλης Μεριάς με 0-3, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους, όμως, να αγωνίζονται από το 38′ με παίκτη λιγότερο.
Τέλος, εντυπωσιακές εμφανίσεις για Τοξότη και Δάφνη που επικράτησαν με 4-0 κι 6-0 επί των Μικροθηβών και του Πανιωνίου, αντίστοιχα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ- με έντονα οι ομάδες που προκρίνονται:

Γ.Σ. Αλμυρού – Βόλος ΝΠΣ 0-1
Αστέρας Ριζ. – Ολυμπιακός Β. 0-7
Νέος Μαγνησιακός – Σαρακηνός 0-7
ΦΘ Αγχίαλος – Άνθιμος Γαζής 2-1
Νίκη Β. – Πρωτεσίλαος 5-0
Παγασητικός – Πηλέας 4-1
ΕΛ Νηλέας – Μυρμιδόνες 2-2 ΚΔ , 3-3 ΠΑΡ , 2-3 ΠΕΝ
Τοξότης – Μικροθήβες 4-1
Δύναμις – Θησέας 1-5
Ακρόπολη – Σκιάθος 2-1
Ηρακλής Β. – Μαγνησιακός 1-4
Διαγόρας – Πύρασος 0-0 ΚΔ , 2-1 ΠΑΡ ,
Ιάσων Α.Μ. – Δήμητρα 0-3
Ρήγας Φεραίος – Απόλλων Καν. 8-1
Δάφνη – Πανιώνιος 6-0
Αγ. Παρασκευή – Αίας Σούρπης 0-2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις