Σήμερα (29/09, 19:00) το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, Νίκης Β. και Ολυμπιακού Β.


Μοιράσου το άρθρο

Σήμερα στις 19:00, στο Ηρώον στην παραλία του Βόλου θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των δύο ιστορικών συλλόγων της Μαγνησίας κατά του ΝΠΣ Βόλος και της δημοτικής αρχής. Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων καθώς και όλοι οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών τους θα ενώσουν τις δυνάμεις για να φωνάξουν κατά της νεοσύστατης ομάδας που εγκαταστάθηκε στον Βόλο, διεκδικώντας μερίδιο του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι της πόλης, με της ευλογίες της δημοτικής αρχής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας, θα υπάρξουν ομιλίες των δύο προέδρων των συλλόγων καθώς και άλλων θεσμικών φορέων. Στη συνέχεια θα υπάρξει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η κοινή ανακοίνωση:

«Οι διοικούσες επιτροπές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και της Νίκης, καθώς και όλοι οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων και Οπαδών των δύο ομάδων του Βόλου και οι διοικήσεις της Ερασιτεχνικής Νίκης και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καλούμε σε παμβολιώτικο ειρηνικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της ομάδας της Πύδνας Πιερίας, που ήρθε στο Βόλο, μετονομαζόμενη σε ΝΠΣ Βόλος και η οποία με την βούλα της ΕΠΣΘ και της ΕΠΟ είναι, πλέον, ομάδα της πόλης του Βόλου. Μια ομάδα που διχάζει και πολώνει το ποδοσφαιρικό κλίμα της πόλης.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους και οπαδούς των δύο ομάδων, χωρίς διακριτικά, όλους τους φορείς, τις δημοτικές παρατάξεις και τα κόμματα με τους βουλευτές τους, να δηλώσουν στήριξη και συμμετοχή.

Καλούμε, επίσης, τη Δημοτική ομάδα πλειοψηφίας που έδωσε απλόχερα με αγάπη και ζήλο στην πρώην ομάδα της Πύδνας τα πάντα, όπως γήπεδα, βοηθητικά, λεωφορεία, ξενώνες κ.λ.π., να παραιτηθούν άμεσα και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/9 στις 19.00 στο Ηρώον στην Παραλία, απέναντι από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η πορεία θα γίνει στις κεντρικές λεωφόρους της Δημητριάδος και Ιάσονος».

Την ανακοίνωση υπογράφουν: Οι διοικούσες επιτροπές ποδοσφαίρου των δύο ομάδων, οι διοικήσεις Ερασιτεχνικής Νίκης και Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, οι σύνδεσμοι φιλάθλων Blue Angels, Blue Club, Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, Austrian Boys, ΣΦΟΒ και Malavetas.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις