Γιορτή για το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, με την οποία κάνει γνωστό, πως την Κυριακή 26/3 η Οργανωτική επιτροπή για τον εορτασμό των 80 χρόνων του συλλόγου διοργανώνει, με το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου, μεγάλη γιορτή για τους κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στα πλαίσια του εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου, η Οργανωτική Επιτροπή των 80 χρόνων υπό την προεδρία του κυρίου Ιάσονα Χατζή, σε συνεργασία με την Διοίκηση του Συλλόγου και του τμήματος Κολύμβησης διοργανώνουν την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 από τις 17.00 έως στις 20.00 στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου μεγάλη γιορτή για όλους τους κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ολυμπιακού Βόλου.
Η γιορτή θα είναι ένα μεγάλο πάρτι χαράς για τους αθλητές μας και τις οικογένειές τους, με βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών, μοντέρνους χορούς, πολλές
εκπλήξεις, δώρα και μετάλλια για όλα τα παιδιά, και πολλά παιχνίδια στην πισίνα.
Ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει την δυναμική του και στην κολύμβηση, είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια και έχει αποδώσει καρπούς χάρις στην δουλειά που γίνεται από τους Εφόρους του τμήματος Κολύμβησης, όλους τους άξιους προπονητές του τμήματος και την μεγάλη συμπαράσταση των γονιών των αθλητών και των αθλητριών μας.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των 80 χρόνων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις