Συγκλόνισε η εγκυμονούσα δρομέας (photos)

Συγκλόνισε η εγκυμονούσα δρομέας (photos)

άμεικτα συναισθήματα προκάλεσε η εικόνα της Αλίσια Μοντάνο να τρέχει και ενώ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Φυσικά πρόκειται για μια αθλήτρια που γυμνάζεται σε ολόκληρη τη ζωή της.

Η 28χρονη πρωταθλήτρια των 800 μέτρων αποφάσισε να αγωνιστεί στο αμερικανικό πρωτάθλημα έξι εβδομάδες πριν γεννήσει. Η πέντε φορές πρωταθλήτρια Ηνωμένων Πολιτειών τερμάτισε τελευταία στη σειρά της με χρόνο δύο λεπτά και 32.13 δευτερόλεπτα, 24.38 δευτερόλεπτα μετά τη νικήτρια.

Η Μοντάνο, τρίτη στο 800άρι στο παγκόσμιο κλειστού της Ντόχα το 2010, συμβουλεύτηκε το γιατρό και τη μαία της και πήρε το πράσινο φως για να αγωνιστεί στην 34η εβδομάδα της κύησης της.

Αφού πρώτα εξέφρασε τη χαρά της που δεν της έριξε γύρο καμιά αντίπαλος της, γνώρισε την αποθέωση από τους θεατές στο στάδιο Χόρνετ στο Σακραμέντο.

“Ένιωσα μεγάλη υποστήριξη. Δεν ήθελα να με κατακρίνουν, να πουν άσχημα πράγματα για εμένα. Ήθελα να ακολουθήσω ό,τι μου έλεγε η καρδιά μου, ό,τι ήθελα να κάνω. Έχουμε δει πως ο Μπέρναρντ Λάγκατ (σ.σ. τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης) έχει δύο παιδιά και δεν γνωρίζουμε την άλλη πλευρά. Λοιπόν αυτή είναι η άλλη πλευρά του να είσαι γυναίκα και επαγγελματίας αθλήτρια”, τόνισε η Μοντάνο.

sport24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις