Παγκόσμια η Στεφανίδη με τεράστια επίδοση! (video)

Η φοβερή και τρομερή Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Κατερίνα Στεφανίδη, αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Λονδίνο, αλλά δεν αρκέστηκε απλώς στο χρυσό μετάλλιο.

Κι αυτό γιατί συνδύασε την πρωτιά της με νέο πανελλήνιο ρεκόρ! Η απίθανη 27χρονη αθλήτρια πέρασε με την πρώτη τα 4,91 και «γκρέμισε» την κορυφαία επίδοση που είχε μέχρι σήμερα η ίδια (4.90) στο επί κοντώ.

Όπως είναι φυσικό, η Στεφανίδη επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά πως είναι η απόλυτη «βασίλισσα των αιθέρων» και η κυριαρχία της δεν αμφισβείται από καμία άλλη. Αυτό το μετάλλιο ήταν το μόνο που έλειπε από τη συμπτριώτισσά μας, μετά τα χρυσά στο Ευρωπαϊκό του 2016 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του προηγούμενου καλοκαιριού.

Η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.65, 4.75 και 4.82. Την ίδια ώρα η βασική αντίπαλος της νέας Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, η Σάντι Μόρις απέτυχε μία φορά στα 4.82 και δύο στα 4.89 κι ως εκ τούτου περιορίστηκε στο αργυρό μετάλλιο. Το χάλκινο κατέληξε στην Πεϊνάντο από τη Βενεζουέλα με καλύτερο άλμα στα 4.65.

Βλέποντας, λοιπόν, η Στεφανίδη πως έχει ήδη εξασφαλίσει το μετάλλιο (με την πρώτη της προσπάθεια στα 4.82), έστειλε τον πήχη στα 4.91 και… τρέλανε όλο τον κόσμο! Λίγο αργότερα επιχείρησε να μας… αποτελειώσει, επιχειρώντας τρεις φορές στα 5.02(!), αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον αυτή η τεράστια αθλήτρια μας προσφέρει συγκινήσεις που δεν φανταζόμαστε…

Δείτε το άλμα της Στεφανίδη στα 4.91

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις