Λ. Μπακάλης: Να βγάλουμε πάθος σε μια δύσκολη έδρα

Μετά την… τρικυμία που προκάλεσε η δήλωση παραίτησης του Στέλιου Βούλγαρη από τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του ΓΣ Αλμυρού, επανήλθε η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Οι διοικούντες τον σύλλογο εξέδωσαν καθησυχαστική ανακοίνωση, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι ποδοσφαιριστές.

Οι τελευταίοι προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Σελλάνων υπό τις οδηγίες του Λάκη Μπακάλη, ο οποίος ζητεί να παίξουν δυνατά και με πάθος προκειμένου να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τα ανεπιτυχή στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές (ήττα στην Ιτέα και εντός έδρας ισοπαλία με τον Ρήγα).
Ο ίδιος δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία έδρα από τις… καυτές του πρωταθλήματος. Για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα οφείλουμε να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο. Να βγάλουμε πάθος και να κερδίσουμε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. Εξάλλου, περιμένω ότι το συγκεκριμένο ματς θα κριθεί στη δύναμη. Φυσικά επιβάλλεται από όλους τους παίκτες να έχουν την κατάλληλη αγωνιστική διάθεση και διάρκεια στο παιχνίδι τους».

  • Λ Μπακάλης
  • ΓΣΑ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις