«Ο φίλαθλος που μήνυσε τους Περέιρα και Κασάμι έγινε στόχος μαφιόζικης επίθεσης»

Ακόμη ένα κρούσμα βίας και τρομοκρατίας, που σχετίζεται, δυστυχώς, με το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Ο γνωστός οπαδός της ΑΕΚ, Χρήστος Γαρυφάλλου, που είχε κάνει μήνυση σε Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι για τις άσεμνες χειρονομίες τους στο περιβόητο ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην Ένωση και στον Ολυμπιακό προ τριετίας, κερδίζοντας, τελικά, την υπόθεση, δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από τέσσερις αγνώστους με κράνη, που του έσπασαν τη μύτη και τα πλευρά!

Μάλιστα, στο «στόχαστρο » των τεσσάρων βρέθηκε και η σύζυγος του κ. Γαρυφάλλου, που ήταν εκείνη τη στιγμή μαζί του!

Για το συγκεκριμένο, πολύ σοβαρό περιστατικό, αναμένεται σύντομα ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΚ.

Η εικόνα του αιμόφυρτου κ. Γαρυφάλλου σοκάρει:

inner

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από την «Πολιτεία να διερευνήσει το γεγονός εντοπίζοντας τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς ενός ακόμα μαφιόζικου χτυπήματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το νέο σοβαρότατο κρούσμα ωμής βίας εναντίον του Χρήστου Γαρυφάλλου. Ο φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε καταθέσει μήνυση εναντίον των Περέιρα και Κασάμι για τις χειρονομίες τους στον προ τριετίας αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έγινε στόχος, μαζί με τη γυναίκα του, μαφιόζικης επίθεσης από τέσσερις άγνωστους, που τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και στα πλευρά.

Καλούμε τη συντεταγμένη Πολιτεία να διερευνήσει το γεγονός εντοπίζοντας τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς ενός ακόμα μαφιόζικου χτυπήματος βάζοντας τέλος στη δράση όσων δεν έχουν άλλο στόχο από το να τρομοκρατούν επιθυμώντας να μετατρέψουν σε πραγματική ζούγκλα τον αθλητισμό αλλά και την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Δεν νοείται να παραμένουμε απαθείς σε τέτοιες μεθοδεύσεις του υποκόσμου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις