Σ. Σάββας: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

Ο Σάκης Σάββας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί του Α.Ο. Σελλάνων με 0-1, πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκες σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του δεξιού οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού:

«Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον προπονητή μου. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια σοβαρή και ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Α.Ο. Σελλάνων που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου, επειδή θέλαμε να τις εκμεταλλευτούμε.
Ήμασταν καλοί και στα δύο ημίχρονα. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς. Ελέγχαμε το παιχνίδι και απειληθήκαμε μόνο σε δύο φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Το έργο μας έγινε πιο εύκολο όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Η ομάδα αυτή δεν πρέπει να παλεύει για να σωθεί, αλλά να κάνει πορεία πρωταθλητισμού για να ανέβει κατηγορία. Δεν την κατατάσσουμε στις ομάδες για υποβιβασμό. Βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον και θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Προαστίου και να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις