Λ. Μπακάλης: «Κερδίσαμε δίκαια»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του με 0-1 επί του Α.Ο. Σελλάνων, ο Λάκης Μπακάλης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε επίσης ότι το «διπλό» που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» θα τους βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή του Βολιώτικου συγκροτήματος:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που πήραν ένα παλικαρίσιο ‘’διπλό’’, που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για να συνεχίσουμε, με πιο ήρεμη και καλή σκέψη. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και αυτό αδίκησε την ομάδα των Σελλάνων που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά και εμάς που διαθέτουμε μια ποιοτική ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για γκολ, που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, όμως, είχαμε δύναμη και πάθος. Στο δεύτερο μέρος, ελέγχαμε το παιχνίδι, χωρίς να κινδυνεύουμε ιδιαίτερα, ενώ δημιουργούσαμε και τις προϋποθέσεις για το γκολ.
Κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου και καλή συνέχεια στην ομάδα των Σελλάνων, που πραγματοποιεί μία πάρα πολύ καλή πορεία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις