Ανατροπή στο σκορ… και στα ποσοστά για παραμονή, έκανε η Αγ. Παρασκευή

Σπουδαία νίκη για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής που έκανε την ανατροπή  στο σκορ κι επικράτησε επί του φιλοξενούμενου της, Άνθιμου Γαζή με 2-1, παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο που την βάζει για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής.

Ταυτόχρονα η ομάδα των Μηλεών παρέμεινε στην τελευταία θέση, είδε την διαφορά της να αυξάνεται από τους υπόλοιπους διεκδικητές της παραμονής και  ταυτόχρονα τις ελπίδες της να ψαλιδίζονται.
Από την άλλη πλευρά, μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Γιαννούλας που σκόραρε και τα δύο τέρματα  της ομάδος του, χαρίζοντας της ένα “χρυσό” τρίποντο.
Σε ότι έχει να κάνει με την αναμέτρηση, μόλις στο 4ο λεπτό, με ωραία ατομική ενέργεια του Κίτσα  και σουτ στο “παραθυράκι” της αντίπαλης εστίας, έκανε το 0-1.
Από κει και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια,  τα δύο στο πρώτο ημίχρονο  (20’ και 31’) με τον Καραγιάννη, το πρώτο με απευθείας σουτ στη ρίζα του δοκαριού και το δεύτερο μετά από πλασέ, απόκρουση του τερματοφύλακα και το δοκάρι στη συνέχεια να σταματά την προσπάθεια του επιθετικού των γηπεδούχων.  Το τρίτο δοκάρι ήταν σε προσπάθεια του Κούκιου με σουτ έξω από την περιοχή, που σταμάτησε και πάλι από την κάθετη δοκό.
Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, εντός του αγωνιστικού χώρου,  αλλά και μετά την ολοκλήρωσή του παιχνιδιού έξω από τα αποδυτήρια.  Αμέσως μετά,  πολύ μεγάλη ένταση υπήρξε στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, μεταξύ παικτών και παραγόντων της ομάδας.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Κούκιος, Λιάτσικος (65’ Λούμπαρδος), Χατζημητροφάνης, Τσίλογλου,  (75’ Μεγαγιάννης), Μαλακασιώτης (82’ Κατσαγεωργίου), Γιαννούλας, Αλαμάνης, Τρίμης (75’ Σιφνιώτης), Καραγιάννης
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Ζαρίφης, Βούλγαρης, Κατσικαδάμος (55’ Έλσον), Αντζούρης, Κωστάκης, Σαραφίδης, Αλεξίου, Μπρισμπέος, Κίτσας, Παπαδόπουλος (80′ Μπόγιαν), Δημόπουλος

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις