Πάνοπλη για τη ΝΙΚΗ στο ντέρμπι

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του βολιώτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το τεχνικό δίδυμο των κυανολεύκων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και να επιλέξει το καλύτερο δυνατό σχήμα κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, την Κυριακή στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο υπάρχει πίστη για τη νίκη και μ’ αυτό τον στόχο θα παραταχθεί το συγκρότημα των Ξηροφώτου-Μπούις κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι παίκτες της Νίκης είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο ώστε να κατακτήσουν το τρίποντο και να δώσουν μία μεγάλη χαρά στους φίλους της ομάδας. Άλλωστε η διοίκηση της Νίκης έχει θέσει ως ρεαλιστικό στόχο τη δεύτερη θέση και βάσει αυτού το θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο.

Οι κυανόλευκοι θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους καθώς η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου αποφάσισε να ανοίξει το νότιο πέταλο, ώστε να φιλοξενηθούν οι φίλοι της Νίκης, οι οποίοι θα μπορέσουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από εκδοτήριο που θα ανοίξει στη βάση της δεύτερης πεζογέφυρας. Βασική προϋπόθεση για να μην υπάρξει πρόβλημα είναι να μην πραγματοποιηθεί οργανωμένη πορεία προς το γήπεδο και να μην έχουν οι φίλαθλοι της Νίκης διακριτικά της ομάδας τους.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις