Οργή Μπαταγιάννη!

Μετά την ήττα από την Παναχαϊκή ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Τρίκαλα, Δημήτρης Μπαταγιάννης είχε δηλώσει ότι, έστω και μόνος του, θα έφερνε εις πέρας τη φετινή αποστολή. Οι Θεσσαλοί έμειναν εκτός στόχων και μετά την ήττα από τη Δόξα Δράμας ανακοινώθηκε μείωση αποδοχών, κάτι που δεν αποδέχτηκαν οι Μιλοσάβλιεβ, Τόμιτς.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο Γεντί Κουλέ, ο Μπαταγιάννης περίμενε μία αντίδραση, αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ. Δικαιολογημένα, λοιπόν, έγινε έξαλλος από την εμφάνιση των ποδοσφαριστών στο δεύτερο ημίχρονο και όπως τους μετέφερε στο αεροδρόμιο: «Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να περάσει από τα γραφεία, να πληρωθεί το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει»!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλην των δύο Σέρβων και του Ντακόλ υπάρχει δυσαρέσκεια για δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Οπότε μόνο απίθανο δεν είναι να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις. Όσο για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ; Υπάρχει σκέψη εντός της εβομάδας να τοποθετηθεί σε συνέντευξη Τύπου, κάτι που δεν έχει πράξει ξανά.

Ευχαριστήριο σε ΟΦΗ

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για τη φιλοξενία και ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΦΗ για την άριστη φιλοξενία και τους φιλάθλους του Κρητικού συλλόγου για το ζεστό χειροκρότημα τόσο κατά την είσοδο της ομάδας μας στον αγωνιστικό χώρο όσο και την ώρα που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπαταγιάννης κατέθεσε ανθοδέσμη στην μνήμη του αείμνηστου προπονητή, Ευγένιου Γκέραρντ».

flnews.gr