Νίκησε με το γρηγορότερο γκολ της χρονιάς…

Ίσως με την επίτευξη του πιο γρήγορου γκολ της χρονιάς, ο Πρωτεσίλαος κέρδισε στην έδρα του, τον Πύρασο, με 1-0. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, ελαφρώς  καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι, ανέβασαν πολύ την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, έχοντας τότε και τις περισσότερες ευκαιρίες.
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Πυράσου, και αυτό αποτελεί σερί που δεν μας έχει συνηθίσει.

Το γκολ που έκρινε το νικητή σημειώθηκε στο 35ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, από πάσα του Μαρμαρινού, σέντρα του Βαλωτή και κεφαλιά του Παπαδόπουλου.
Προς το τέλος του αγώνα σουτ του Δαμάσκου με πορεία προς το τέρμα, ανέκοψε αμυντικός του Πρωτεσιλάου την τελευταία στιγμή, στην κλύτερη στιγμή του Πυράσου στην αναμέτρηση.
Κορυφαία χαμένη ευκαιρία, από τις πολλές που απώλεσαν οι γηπεδούχοι, αυτή στο 87’ όταν ο Μαρικλέν πέρασε όσους αντιπάλους βρέθηκαν μπροστά του κι ενώ  μπορούσε να τελειώσει μόνος τη φάση, προτίμησε για να σιγουρέψει το γκολ να τη σπάσει στον Βαλωτή, ο οποίος όμως άργησε να αντιδράσει και τελικά την έστειλε στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Λεϊμονής, Απ. Λάμπος, Χολέβας, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Σούδης, Μαρμαρινός (65′ Μαρικλέν), Σιαμανίκος, Βαλωτής (90′ Χασιώτης), Παπαδόπουλος (81′ Θ. Κόρκος)
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου (46′ Δαμάσκος), Γιοβάνης, Γ. Τσάμης (60′ Φούκης), Τσορμπαντζής, Δ. Τσάμης, Μπασδάνης, Σαμαράς (46′ Μπαρμπούτας), Σιώμος, Ζαχαράκης, Ίμπρα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις