Μπήκε στο νέο του σπίτι ο ΑΟ Τρίκαλα

Ως σημαντική μπορεί να καταγραφεί η χθεσινή ημέρα για τον ΑΟ Τρίκαλα. Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν και θα προπονούνται από δω και πέρα στο Αθλητικό Κέντρο Σκαμνιές στην Πηγή (σ.σ. στο χώρο υπάρχουν αποδυτήρια και ένα γυμναστήριο ενώ όπως τόνιζαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα γίνουν ακόμη δύο γήπεδα).

Μάλιστα πραγματοποιήθηκε και αγιασμός του χώρου από τον πάτερ Δημήτριο, παρουσία του Δημήτρη Μπαταγιάννη και του δήμαρχου Πύλης, Κώστα Μαράβα αλλά και του προέδρου του ερασιτέχνη, Κώστα Παρδάλη.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τόνισε πως μπήκαν οι βάσεις για την δημιουργία μιας ομάδας η οποία θα μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στην Superleague ενώ προανήγγειλε πως η καλοκαιρινή προετοιμασία θα διεξαχθεί επί Τρικαλινού εδάφους.

Από την πλευρά του ο Θωμάς Γράφας εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτή την εξέλιξη ενώ για το γεγονός ότι η ομάδα έχει μείνει μόνο με τον Γιδόπουλο στα γκολπόστ, παρέπεμψε τους εκπροσώπους του τύπου στον γενικό αρχηγό, Ζήση Κατσαντώνη.

Ο τελευταίος τόνισε πως θα πραγματοποιηθεί ραντεβού με τον Βουτσελά ο οποίος προς το παρόν δεν προπονείται με την πρώτη ομάδα (σ.σ στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος οι νεαροί, Μπουρούσης και Πέρκας).

Πηγή: GoalTrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις