Με νίκη ο Ηρακλής Β., εξασφάλισε παραμονή…

Ο Ηρακλής ήθελε το νικηφόρο αποτέλεσμα, ούτως ώστε να μείνει μακριά από κάθε σενάριο που έχει να κάνει με τη παραμονή στην κατηγορία  και κατάφερε να επιβληθεί επί του Πυράσου με σκορ 2-1, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Δημητριάς, υπό βροχή.

Όλα τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο,  σε ένα ματς που ήταν ανοιχτό και από τις δύο ομάδες.

Το 1-0 έχετε στο 23ο λεπτό από εκπληκτικό γκολ του Πετρόπουλου, ο οποίος στην αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής έπιασε τεχνικό σουτ, βάζοντας στην μπάλα φάλτσο και στέλνοντας την να καταλήξει στο απέναντι παραθυράκι της εστίας του Τσιλίγκου.

Λίγο αργότερα (27’) μετά από πάσα του Σαμαρά με εξωτερικό φάλτσο, ο Σιώμος βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με ωραίο πλασέ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 41’,  μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκάγκα από δεξιά και  κεφάλια του Νούσια από το ύψος της μικρής περιοχής (φωτό),  σε μία φάση που δεν λειτούργησαν τα μαρκαρίσματα του Πυράσου.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κεφαλάς, Μπατσικώστας, Γκαντής, Στρούγγης, Γεωργουλάκος, Πάντσιος, Ασλάνογλου, Μπέσσας (60’ Καρπαθάκης), Νούσιας, Πετρόπουλος (88’ Μάρκος), Γκάγκας.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Γ. Τσάμης (75’ Μπόγκαμος), Στεργίου, Γκόλιας (65’ Παπαδογιώργος), Τσορμπαντζής, Σταντσούρης, Δ. Τσάμης, Σαμαράς, Σιώμος, Ζαχαράκης, Κοσμάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις