Φιλική νίκη με 4-2 της Ομόνοιας επί της γερμανικής Μπερλίν Όλντις

Τιμήθηκε και φέτος στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Ολίμπικο» Αγίας Άννας Βόλου, ο θεσμός των ποδοσφαιρικών συναντήσεων της μεσο-υπερήλικης Ομόνοιας Βόλου και της αντίστοιχης γερμανικής ομάδας Μπερλίν Όλντις. Και όπως κάθε χρόνο πλαισιώθηκε από συνεστίαση Γερμανών και Βολιωτών, με υπέροχα εδέσματα και νοστιμιές μπάρμπεκιου.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες της Ομόνοιας προσέφεραν δώρα με ντόπια κρασιά στους παίκτες και συνοδούς της γερμανικής ομάδας, ενώ ο πρόεδρος της βολιώτικης ομάδας, Γ. Καλαϊτζάκης, καλωσόρισε τη γερμανική ομάδα, ανέτρεξε στην ιστορία του θεσμού των αθλητικών και πολιτιστικών συναντήσεων των δύο ομάδων και τόνισε ότι και η βολιώτικη ομάδα θα προσπαθήσει να ανταποδώσει την επίσκεψη στο Βερολίνο. Επίσης, ο αρχηγός της βολιώτικης ομάδας, Τάσος Πάστρας, αντάλλαξε αναμνηστικά εμβλήματα με τον ομόλογό του της γερμανικής ομάδας.

Στον αγώνα που προηγήθηκε, νικήτρια αναδείχθηκε η Ομόνοια με 4-2. Τα τέρματα  των νικητών σημείωσαν οι Σωτ. Παπαϊωάννου, Γ. Πατσιαντάς (τερματοφύλακας) με απευθείας ελεύθερο και παρεμβολή του Γιάννη Σακελλαρίου, που σημείωσε και δεύτερο προσωπικό του γκολ και  Γ. Πολίτης με παρεμβολή και προσποίηση, προ του Γερμανού τερματοφύλακα, από τον Δημ. Μπάτσιο. Σκόρερ των δύο τερμάτων των γερμανών ήταν ο παίκτης της Ομόνοιας Γιάννης Παρασκευάς, που ενίσχυσε τη γερμανική ομάδα, όπως και οι Στ. Γαρουφαλής και Βαγγ. Τσιουχρίνης.

Την  βολιώτικη ομάδα απάρτιζαν επίσης από την αρχή της συνάντησης οι Παντ. Φασουλίδης (τερματοφύλακας), Ν. Πάσχος, Δημ. Συρβανίδης, Βαγγ. Τσιουχρίνης.

Οι συναντήσεις αυτού του χαρακτήρα τελούν κάθε χρόνο υπό την αιγίδα και του Βολιώτη προξένου της Γερμανίας Γ. Παπαρρίζου.

Αξιοσημείωτη θεωρείται και η επιμελημένη φροντίδα των συναντήσεων από την δραστήρια υπεύθυνη του αθλητικού κέντρου Maria Sachse.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις