Πρωτιές κι εξαιρετική παρουσία της Νίκης σε «Βραιμάκεια» και «Ζαχαριάδεια 2018»

Μοιράσου το άρθρο

Πρωτιά για την Δήμητρα Τσουκαλά στη «Ζαχαριάδεια 2018»

Στους αγώνες στίβου «Ζαχαριάδεια 2018» που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 2 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε η αθλήτρια της Νίκης Βόλου Δήμητρα Τσουκαλά.

 Η Δήμητρα, κατέκτησε την 1η θέση στα 200 μ. με ατομική επίδοση 25”10.

Επισημαίνεται ότι η Δήμητρα Τσουκαλά – Αθλήτρια του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» λόγω των σπουδών της, προπονείται από την φετινή χρονιά στη Κομοτηνή με την καθοδήγηση του Χρήστου Τσιπουρίδη στον σύλλογο ΠΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ .

Ο Πρόεδρος κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής συγχαίρουν την αθλήτρια για την επίδοσή της.

Πρωτιές κι εξαιρετική παρουσία της Νίκης σε «Βραιμάκεια»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» συμμετείχε στο meeting στίβου «Δημήτρης Βραϊμάκης» – «Βραιμάκεια 2018» που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 2 Ιουνίου στη Χαλκίδας και διοργάνωσαν ο Γ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ.ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ.

Οι αγώνες παρουσίασαν ιδιαίτερο αθλητικό ενδιαφέρον, ενόψει και των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, ενώ συμμετείχε πλήθος αθλητών κι αθλητριών.

Πρόθεση του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, ήταν στους αγώνες να συμμετέχουν περισσότεροι αθλητές κι αθλήτριες, ωστόσο λόγω της εξεταστικής περιόδου και κάποιων μικροτραυματισμών δεν κατέστη εφικτό κάτι τέτοιο.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές κι αθλήτριες:

  1. Κόκκαλη Κατερίνα : 1η θέση τριπλούν κορασίδων
  2. Βελέντζα Ανδρομάχη : 1η θέση μήκος ΠΚΒ
  3. Φλώρου Ευσταθία : 2η θέση 3000Μ Γυναικών
  4. Ανδρεάδης Κωνσταντίνος : 4η θέση 300 εμπόδια ΠΠΑ
  5. Καραντάκος Δημήτρης : 4η θέση Τριπλούν
  6. Τσιάνου Ανδρομάχη : 6η θέση 300 εμπόδια ΠΚΑ
  7. Ζαμουρίδης Άγγελος : 7η θέση 60 μέτρα
  8. Νεοχωρίτη Φωτεινή :18η θέση μήκος ΠΚΑ
  9. Ασημακόπουλος Σταμάτης : Δεν ολοκλήρωσε λόγω τραυματισμού .

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος Παύλος, Αποστόλης Βλαχάβας Αποστόλης και Βασιλική Κολλυμένου, καθώς και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Χρόνης Βελέντζας.

Ο Πρόεδρος κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και η Διοικούσα Επιτροπή του στίβου – Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας, συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες και τις επιδόσεις τους.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις