“Πικρή” ήττα για τη Νίκη από τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα παλέψει για τη 2η θέση

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Νίκη Βόλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα,  καθώς γνώρισε την ήττα με 48-56 και  έχασε την απευθείας άνοδο στην Α2 Εθνική Γυναικών.
Η ομάδα του Νίκου Γαλανάκη, ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε ν’ αποφύγει την ήττα. Έτσι, θ’ αγωνιστεί αύριο το μεσημέρι κόντρα στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας για τη 2η θέση του τουρνουά που ίσως υπό προϋποθέσεις να οδηγήσει στην Α2 Εθνική κατηγορία

Η νίκη πλήρωσε ακριβά το κακό τελευταίο δεκάλεπτο που για περίπου επτά λεπτά δεν σημείωσε πόντο με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει διαφορά και τελικά την νίκηκαι την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Καλύτερες από τη Νίκη οι Κοπάνου και Παπαγακή με 16 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ από την ομάδα των Ιωαννίνων καλύτερη ήταν η  Ντάλα με 18 πόντους.

Δεκάλεπτα:13-14, 25-30, 41-48, 48-56
Διαιτητές:Αγραμιώτης – Αναστασιάδης
Νίκη Βόλου (Γαλανάκης-Συλεόπουλος): Γεροκώστα, Κωστούλα 11(1), Παρασχάκη 5(1), Ντέγκα 2, Αλεξίου , Κωνσταντούλα, Κοπάνου 16, Παπαγακή 12, Κατσιοπούλου, Ζουμπούλη 2, Στρίγκου , Πασχαλίδη
ΠΑΣ Γιάννινα: (Σιαμέτης): Ντόκου 16(3), Χήτα, Σαρηγιαννίδου 9(1), Γιωτίτσα Ε. 4, Μεντεσίδου 5, Χρηστάκη , Ξανθοπούλου 2, Πανούτσου , Μπάτου, Γιωτίτσα Δ. , Ντάλα 18(3), Μπουκουβάλα 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις