Τριπλή ανανέωση στον ΑΟ Σελλάνων

Με τη φανέλα του ΑΟ Σελλάνων θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Νίκος Κούρκουλας, Γιώργος Θεοδωρόπουλος και Γιώργος Κοντός, όπως ανακοίνωσε ο καρδιτσιώτικος σύλλογος.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Κούρκουλα, Γιώργο Θεοδωρόπουλο και Γιώργο Κοντό. Η προσφορά τους ήταν και παραμένει πολύτιμη. Τους ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.»

Ο πρόεδρος του ΑΟ Σελλάνων κ. Κωστής Νούσιος σε δήλωσή του τονίζει: 

«Στόχος της Διοίκησης είναι η ενίσχυση και θωράκιση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Προτεραιότητα αποτελεί η διατήρηση του βασικού κορμού που επέτυχε την παραμονή στην κατηγορία. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές Νίκο Κούρκουλα, Γιώργο Κοντό και Γιώργο Θεοδωρόπουλο. Πιστοί στο αγωνιστικό και διοικητικό μας πλάνο και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην διατήρηση Καρδιτσιώτικου κορμού, συνεχίζουμε τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που επιθυμούμε και επιθυμούν να παραμείνουν στην ομάδα μας, αλλά και με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν ουσιαστικά την προσπάθειά μας».