Μπατζιάκας: ”Θα προασπίσω με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντα της ΕΠΣΘ και των σωματείων”

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας τόνισε πως θα προασπίσει με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντα της Ένωσης και των σωματείων της. Αναλυτικά:

Σε απάντηση της καθόλα παραπλανητικής ανακοίνωσης που προέβησαν τα γνωστά τοπικά παπαγαλάκια της Διοίκησης της ΕΠΟ, με τις ευλογίες των εμπλεκομένων με την δικαιοσύνη προστατών τους, διαβεβαιώνω ότι θα προασπίσω με κάθε νόμιμο μέσο τόσο τα συμφέροντα της Ένωσης όσο και και των Σωματείων – Μελών της στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων που μου έχουν ανατεθεί.

Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η προσφυγή της Ένωσης για την ακύρωση της καθόλα παράνομης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ (που σημειωτέον λήφθηκε δια περιφοράς) κατά της ΕΠΣΘ και ουσιαστικά κατά όλων των Σωματείων – Μελών της, και συνιστά ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ένωσης.

Σύντομα οι κύριοι αυτοί…

…όπως άλλωστε έχει συμβεί και στους προστάτες τους θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη και θα αποκαλυφθεί σε όλες πτυχές ο ύποπτος ρόλος τους, που μέρα με την μέρα γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτός σε όλους εμάς που αγαπούμε και σεβόμαστε το ποδόσφαιρο, τους νόμους και τους θεσμούς.

Εν τέλει καλούμε τα Σωματεία – Μέλη μας, που υγιώς σκεπτόμενα τους έχουν γυρίσει την πλάτη, να τους απομονώσουν και να αντισταθούν στους εκβιασμούς τους.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Αναστάσιος Μπατζιάκας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις