Με Αγρίνιο σήμερα η Νίκη στη Ν. Ιωνία για το Κύπελλο μπάσκετ

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης αρχίζουν σήμερα (16/9) στις 15.00, με τους «κυανόλευκους» να αγωνίζονται στο Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο το Αγρίνιο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας.

Αναμένεται ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι, παρότι βρισκόμαστε στο μέσον της προετοιμασίας των ομάδων και τα πόδια των παικτών είναι βαριά από τις προπονήσεις.

Η προετοιμασία της Νίκης ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, με τον Λάμπρο Πρέκα να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του Μιχάλη Φρουσκλιά, ο οποίος τραυματίστηκε στο δείκτη του δεξιού καρπού στο φιλικό που έδωσαν οι «κυανόλευκοι» την περασμένη Πέμπτη με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο παίκτης έκανε μαγνητική, η οποία δεν έδειξε κάτι το σοβαρό.

Αντίθετα, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Τσώλης, ο οποίος προπονείται κανονικά πλέον με την ομάδα, καθώς και ο έμπειρος πλέι μέικερ Θωμάς Γεωργίου.

 

Κάλεσμα στον κόσμο από τη διοίκηση

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ της Νίκης με ανακοίνωση που εξέδωσε απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» σήμερα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, ενισχύοντας τους «κυανόλευκους» στην προσπάθεια που θα καταβάλουν για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Στην ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ αναφέρονται τα εξής:

«Οι προπονητές και οι καλαθοσφαιριστές θα παλέψουν για τη νίκη απέναντι στον Α.Ο. Αγρινίου, ώστε να προχωρήσουμε στον θεσμό του Κυπέλλου και να αντιμετωπίσουν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καλεί τον κόσμο, να στηρίξει την ομάδα μας και να δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες και το προπονητικό μας τιμ, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο κόσμος της Νίκης, είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε. Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας. Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται….

Γενική είσοδος 5 ευρώ. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται δωρεάν.

Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις