Λ. Πρέκας: Θέλουμε την πρόκριση και θα παλέψουμε…

Το Αγρίνιο υποδέχεται σήμερα στις 15.00 η ομάδα μπάσκετ της Νίκης για το Κύπελλο Ελλάδος, με τους «κυανόλευκους» να θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί της φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ο προπονητής της Νίκης, Λάμπρος Πρέκας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για το σημερινό παιχνίδι με το Αγρίνιο: «Στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα. Το θεσμό του κυπέλλου τον βλέπουμε ως ένα κομμάτι της προετοιμασίας μας. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Μιχάλη Φρουσκλιά, ο οποίος τραυματίστηκε στο δάχτυλο του χεριού του στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του και το πιθανότερο είναι να τον προφυλάξουμε.

Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, να πάρουμε την πρόκριση και να παίξουμε στην επόμενη φάση με μία ομάδα από την Α2 Εθνική κατηγορία. Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, όπως είναι φυσικό τα κορμιά των παικτών είναι βαριά και όπως προείπα αυτό που μας ενδιαφέρει – πρώτιστα – ως ομάδα, είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Τσώλης την τελευταία εβδομάδα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας, προέρχεται από τραυματισμό στον καρπό και θέλει προσοχή. Πιθανότατα ο παίκτης θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με το Αγρίνιο, τη στιγμή που δεν έχει παίξει σε κανένα φιλικό και θα πρέπει να αρχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που θα δώσουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η Νίκη στην ουσία είναι μια νέα ομάδα, καθώς αποκτήθηκαν έξι καινούργιοι παίκτες. Υπάρχει, βέβαια, ένας κορμός από πέρυσι, ωστόσο, θα πρέπει οι παίκτες να «δέσουν» μεταξύ τους».

Όσον αφορά την ομάδα του Αγρίνιου και τη δυναμική της, ο Βολιώτης τεχνικός τόνισε: «Το Αγρίνιο θεωρείται από τις δυνατές ομάδες της Β’ εθνικής. Απέκτησε δύο παίκτες που πέρυσι αγωνίζονταν στην Καβάλα, η οποία ανέβηκε στην Α2. Τους Καπερνιάρη και τον Μχάλογλου. Επίσης πήρε και κάποιους άλλους παίκτες, και αναμένεται να παρουσιάσει ένα αξιόλογο σύνολο.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι μέσα στο παρκέ, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουν την πρόκριση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι είμαστε μόλις τέσσερις βδομάδες από την έναρξη της προετοιμασίας και η ομάδα αυτή έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις