Πύρασος: Συμμετοχή ακαδημιών σε προπονητικό καμπ του ΠΑΟΚ

Σε προπονητικό καμπ στη Λαμία, υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ, συμμετείχαν παιδιά της ακαδημίας του Πυράσου, την περασμένη Κυριακή (16/9). Μάλιστα τέσσερα από αυτά πέρασαν την πρώτη επιλογή και θα εξακολουθήσουν να λαμβάνουν μέρος σε προπονήσεις που θα γίνονται τόσο στη Λαμία, όσο και στη θεσσαλονίκη.
Περισσότερα στην ακόλουθη ανακοίνωση

“ Μία σημαντική είδηση και πιστοποίηση της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Πυράσου είναι το γεγονός πως την Κυριακή 16/9, έξι παιδιά της ακαδημίας μας, με συνοδό τον προπονητή Γιώργο Δανόπουλο, ταξίδεψαν στη Λαμία και συμμετείχαν σε προπονήσεις υπό την επίβλεψη ανθρώπων της ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα τέσσερα εξ αυτών επιλέχθηκαν και θα συμμετέχουν σε προπονήσεις στη Λαμία κάθε δύο εβδομάδες και στη Θεσσαλονίκη ανά τακτά διαστήματα, ενώ για τα άλλα δύο αναμένεται νέα ενημέρωση.

Το καμπ επιλογής του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, στο Φραντζή, με παιδιά γεννημένα από το 2006 έως το 2009.

Αναμφίβολα μια σημαντική διάκριση για τους μικρούς αθλητές του Πυράσου που δείχνει ότι αποδίδουν καρπούς οι προπονήσεις, η οργάνωση και η σωστή λειτουργία της ακαδημίας του συλλόγου μας.”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις