Φιλική ήττα για Οικονόμο Τσαριτσάνης από την ΑΕΛ

Σε φιλικό αγώνα αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” της Τσαριτσάνης ο Οικονόμος και η ΠΑΕ ΑΕΛ, χρησιμοποιώντας όσους ποδοσφαιριστές δεν αγωνίσθηκαν ως βασικοί εναντίον του Παναθηναϊκού.

Οι “βυσσινί” επικράτησαν με 2-1 κόντρα στην καλοδουλεμένη ομάδα του Κώστα Κατσάρα, η οποία στάθηκε ισάξιος αντίπαλος στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Τσαριτσανιώτες, μάλιστα, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 3′ με ωραίο σουτ του Γκαμπέτα, ενώ στο 18′ ο Ακόστα εκτελώντας φάουλ είδε την μπάλλα να αποκρούεται από το αριστερό δοκάρι του Νούσια.Στο 29′ γκολ που σημείωσε ο Πετράκης ακυρώθηκε ως εκτός φάσεως επιθετικό φάουλ και στο 40′ η ΑΕΛ ισοφάρισε με σουτ του Νούνιτς εντός μεγάλης περιοχής.

Με πέναλτυ του Ακόστα στο 67′ διαμορφώθηκε το τελικό 1-2, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι “πράσινοι” άγγιξαν την ισοφάριση αλλά το σουτ του Γκαμπέτα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Θωμάς Μπουρουζήκας με βοηθούς τους Κώστα Στάϊκο – Δημήτρη Παραφέστα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας (46′ Αναστασίου), Περτζιόνι (46′ Ντούφας – 84′ λ.τρ. Μουλτσιάς), Γαλάνης (46′ Μπουμπουνάρας), Τσακάλι, Κουμπούρας, Χάμος, Πετράκης (46′ Καλφούντζος – 66′ λ.τρ. Μιφτάρι), Καραλούλης (59′ Δραχαλίβας),Γκαμπέτας, Τόλιος (65′ Μουλτσιάς – 81′ Καραγιάννης), Μουλτσιάς (51′ Κατσαμάγκας).

ΠΑΕ ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου) : Γκέκας (46′ Παϊτέρης), Τριποτσέρης, Μόρας (46′ Χοτζάλι), Γκόλιας (75′ λ.τρ. Μπάμης), Κοέφ, Μπάλλας, Μπέρτος (70′ Χαλάτσης), Ακόστα, Κούνιτς (46′ Νούσιος), Νούνιτς, Μπαργκάν.

radioelassona.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις