Στο “Π. Μαγουλάς” με Πύρασο (22/09, 16:00)

Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης του Πυράσου σε συνεργασία με αυτή της Νίκης Βόλου, ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων δεν θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αλλά στο «Π. Μαγουλάς».

Η σχετιτκή ανακοίνωση του Πυράσου:

«Πρώτο επίσημο ματς για τη σεζόν. Ένας δυνατός αγώνας Κυπέλλου ΕΠΣΘ με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, που συμμετέχει στη Γ’ Εθνική αλλά και στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.  Θα γίνει το Σάββατο 22/9 και ώρα 16:00 στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” της Νίκης στη Νέα Ιωνία. Καλούμε τους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση χωρίς ακρότητες και να υποστηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πυράσου».

Γενική είσοδος ορίστηκε στα πέντε ευρώ.

Οι παίκτες του Φάντζιο Μπούις πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο του «Π. Μαγουλάς» κατά τη χθεσινή προπόνηση ώστε να εγκλιματιστούν στις συνθήκες του σημερινού αγώνα. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, πέρα του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη που θα μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους ενώ η σταδιακή επιστροφή του Χρήστου Τζιώρα θα δώσει μία σημαντική λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις