«Η Σπαρτάκ Μόσχας γοητεύτηκε από τον στρογγυλό πισινό μου»

Η νεαρή παρουσιάστρια της ρωσικής ομάδας, Σπαρτάκ Μόσχας, Yulia Ushakova, έγινε το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, όταν το τμήμα χόκεϊ του ρωσικού σωματείου είχε την έμπνευση να κάνει share μία ημίγυμνη φωτογραφία της σε ανάρτηση που ενημέρωνε το κοινό για τον τραυματισμό μιας παίκτριας.

Η κίνηση αυτή έγινε δέκτης πολλών αρνητικών σχολίων από χρήστες των social media παγκοσμίως οι οποίοι κατηγόρησαν την ομάδα για σεξισμό και την ίδια την Ushakova για υποτίμηση του εαυτού της.

Η ίδια πάντως η 28χρονη έδωσε την δική της εκδοχή στο RT λέγοντας ότι: «Μετά τη φωτογράφησή μου, έλαβα δεκάδες μηνύματα από αγνώστους που μου πρόσφεραν λεφτά για να ποζάρω για εκείνους, ή λάμβανα ερωτικά μηνύματα».

Ενώ συμπλήρωσε ότι: «Δεν υπάρχει κανένας σεξισμός. Γυμνάζομαι πολλά χρόνια, έχω κοπιάσει για αυτό το σώμα, και το ωραίο πρέπει να φαίνεται. Η Σπαρτάκ δε με προσέλαβε για να προμοτάρω τη σεξουαλικότητά μου. Είναι κάτι που το κάνω η ίδια, για εμένα την ίδια. Νομίζω ότι η ομάδα γοητεύτηκε από τον στρογγυλό πισινό μου».

Και αναρωτήθηκε, «είναι αμαρτία, ή λάθος, να θαυμάζει κανείς τον εαυτό του και όσα έχει καταφέρει και να είναι υπερήφανος για αυτό; Έχω περάσει 10 χρόνια μέσα στο γυμναστήριο και η σελίδα μου είναι γεμάτη από βίντεο προπόνησης και συμβουλές για ασκήσεις. Δεν θα κρυφτώ, δεν ντρέπομαι για αυτό».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις