Επιβάλλεται η νίκη για Θησέα κόντρα στον Απόλλωνα Μακρ. (pregame)

Τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επιζητεί ο Θησέας στο αυριανό παιχνίδι (4 μ.μ.) με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο στάδιο του Βελεστίνου.

Ο νεοφώτιστος Θησέας μπήκε κατ’ ευθείαν στα βαθειά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Χάνοντας 5-0 από την ισχυρή Νίκη, οι παίκτες του συνειδητοποίησαν τις δυσκολίες της κατηγορίας. Ωστόσο, ήταν μία ήττα εντός… προγράμματος, ενώ το σημερινό ματς με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου επιβάλλεται να είναι νικηφόρο μια και ο αντίπαλος είναι στα μέτρα των «πρασίνων».

Το άσχημο για τον Θησέα είναι ότι θα στερηθεί της φυσικής του έδρας, λόγω εργασιών στο γήπεδο της Αγριάς, αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι θα παίξει για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στον Θησέα προετοιμάστηκαν με εντατικούς ρυθμούς όλη την εβδομάδα. Το μοναδικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Νίκος Κοτζαθανάσης. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο και κάνει αγώνα δρόμου για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Αργύρης Κουτσιρίμπας, Γιάννης Καψιώτης, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Σφάκας, Χάρης Παπαϊωάννου.

Στο σημερινό παιχνίδι θα «σφυρίξει» ο Χρήστος Αγγελούλης της ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Γρηγόρη Δεδικούση από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Ανδρέας Στάθης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις