Για το “δύο στα δύο” ο Ολυμπιακός με Μετέωρα (pregame)

Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας δίνει σήμερα Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται στις 16.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο τα Μετέωρα (θα ακολουθήσει το ματς με τον Πιερικό).

Μετά τη νίκη επί του Οικονόμου στην Τσαριτσάνη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το βολιώτικο συγκρότημα θα επιδιώξει να κάνει το «δύο στα δύο» μπροστά τους φιλάθλους του.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που θα φροντίσει πρώτιστα να διαφυλάξει το μηδέν στα μετόπισθεν και να κυνηγήσει το γκολ με αντεπιθέσεις. Μπροστά στο κοινό του ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να προσφέρει θέαμα, συνοδευόμενο και από ουσία, καθώς η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι το ζητούμενο.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Περικλής Αμανατίδης, τα Μετέωρα έχουν ενθουσιασμό, καθώς είναι μία νεοφώτιστη ομάδα, η οποία προέρχεται από ένα πολύ αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα στην Ιτέα (νίκησαν με 2-0). «Περιμένουμε το παιχνίδι με μεγάλη ανυπομονησία και θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά σίγουρα έχουμε τον πρώτο λόγο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και όλοι μαζί να συμβάλλουμε, ώστε σήμερα να είναι μία μέρα χαράς για τον Ολυμπιακό Βόλου» ανέφερε ο Μακεδόνας τεχνικός.

Με 22 παίκτες η αποστολή
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού με την τεχνική ηγεσία να παίρνει στην αποστολή και τους 22 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς στο βασικό σχήμα αναμένεται να αγωνιστεί ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και μάλιστα αγωνίστηκε στα τελευταία δέκα λεπτά κόντρα στον Οικονόμο.

Ο Κώστας Φλίγκος είναι έτοιμος και αυτός να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, καθώς όλη την εβδομάδα προπονείται κανονικά, με την πληγή στο πόδι του να έχει κλείσει. Παραμένει άγνωστο αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ή θα παίξει ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πάντως οι περισσότερες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται «κλεισμένες», όσον αφορά την ενδεκάδα. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γιακουμής, ενώ οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες θα είναι οι Σάββας και Μπουτζίκος, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Οι Λεάντρο και Οικονομόπουλος αναμένεται να συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Ναζίμ, Ρόκας (στον άξονα), ενώ από εκεί και πέρα τον πρώτο λόγο για να παίξουν, ως βασικοί, έχουν οι Ζγκούρι, Σερτζίνιο και Λώττας, αν και θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Σκοπελίτης, Φλίγκος. Τέλος, ο Σαχινίδης θα παίξει ως βασικός στην επίθεση.

Στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη βρίσκονται και οι Παλιούρας, Πορής, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπαϊωάννου, Μαργαρίτης, Κόλα, Νόνης, Καναβός και Πατσής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ευθυμιάδης και Καμπλιώνης.

Τα Μετέωρα
Έτοιμα δηλώνουν τα Μετέωρα για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό. Η προετοιμασία της ομάδας από την Καλαμπάκα ολοκληρώθηκε και στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βόλο μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ζαρόπουλος Μιχάλης, Γεωργίου Γιώργος, Γεωργάκης Ανδρέας, Μανώλης Παναγιώτης, Ιωαννίδης Αποστόλης, Γρηγορίου Χρήστος, Πολυζόπουλος Παναγιώτης, Παπαευθυμίου Παναγιώτης, Αυγέρος Παναγιώτης, Ουζούνογλου Αθανάσιος, Ιωάννου Λεωνίδας, Σκόνδρας Νίκος, Ανδρεόπουλος Γιώργος, Λίτσιος Ευάγγελος, Συράκος Νίκος, Μαρούδας Αναστάσιος, Φορτούνης Θεόδωρος, Ζήσης Άγγελος.

“Σφυρίζει” ο Πανυτσίδης
Ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης ορίστηκε να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Βόλου με τα Μετέωρα, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 7/10 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Βοηθούς θα έχει τους Θωμά Βογδόπουλο και Κώστα Πραχάλη επίσης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ο Κώστας Πανυτσίδης έχει «σφυρίξει» στο παρελθόν μία φορά τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα την περίοδο 2016-17 το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος για την Γ’ Εθνική, με τον Αστέρα Πετριτή στο Πανθεσσαλικό (3-1).

Τα εισιτήρια του αγώνα
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα με τα Μετέωρα στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο αυτή την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, στις 16.00, στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Α.Σ. Μετέωρα.

Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου: 7€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα. Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 15.00.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Φωνάζουμε για τους παίκτες μας, φωνάζουμε για την ομάδα μας».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις