Κούρτογλου: «Θέλαμε το διπλό και λόγω Νίκης»

Συγχαρητήρια έδωσε ο προπονητής του ΑΟ Σελλάνων, Αλέξανδρος Κούρτογλου, στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που βρήκε τους Καρδιτσιώτες νικητές με 0-1. Ο κ. Κούρτογλου τόνισε τη σημασία των τριών αυτών βαθμός καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε ακολουθεί παιχνίδι με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας έπαιξε απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο, θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος αντίπαλος δύσκολα θα χάσει βαθμούς μέσα στην έδρα του, έχει την εμπειρία της κατηγορίας και την χαρακτηρίζει η αγωνιστικότητα και ο νεανικός ενθουσιασμός.

Εμείς απέναντι σε αυτά τα στοιχεία είχαμε να αντιπαραθέσουμε την ποιότητα, το ότι μπορούμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά και το πιο βασικό μας χαρακτηριστικό που δεν είναι άλλο από την ομοιογένεια.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι σκοπιμότητα, δηλαδή αν δεν μπορέσουμε να διπλασιάσουμε τα τέρματά μας τουλάχιστον να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτή τη στιγμή ο ΑΟ Σελλάνων τρέχει ένα σερί πέντε επίσημων αγώνων οι οποίοι συνδυάστηκαν και από νικηφόρα αποτελέσματα. Αυτό σίγουρα είναι κατόρθωμα των ποδοσφαιριστών γι’ αυτό θέλω να εκφράσω τους και τα συγχαρητήριά μου.

Θέλαμε οπωσδήποτε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας γιατί την επόμενη Κυριακή παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τη Νίκη Βόλου».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις