Στην Ιτέα κόντρα στον Αστέρα δοκιμάζεται ο Θησέας (pregame)

Στην Ιτέα με τον τοπικό Αστέρα αγωνίζεται σήμερα στις 16.00 ο Θησέας, γνωρίζοντας πως το έργο του είναι δύσκολο, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα του ομίλου. Οι «πράσινοι», ωστόσο, θα επιδιώξουν στον αγώνα αυτό να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας ανεβασμένο το ηθικό μετά τη νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου την περασμένη Κυριακή στο Βελεστίνο. «Οδηγός» τους θα είναι το φιλικό με τον Αστέρα στο ίδιο γήπεδο, όταν ο Θησέας είχε πάρει ισοπαλία με 1-1.

«Έχουμε καλή ψυχολογία μετά την ιστορική νίκη που πανηγυρίσαμε επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, η οποία είναι η πρώτη μας σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Δεν θα έχουμε άγχος στην Ιτέα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο πρόεδρος της Θησέα Τάκης Αλιάτης.

Από την σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τραυματίας Αποστόλης Σφάκας, ενώ κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Μάρκος Διαμαντόπουλος. Στη διάθεση του Κώστα Παπαστεργίου βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Καψιώτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης και Χάρης Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις