Χωρίς άγχος ο Θησέας κόντρα στον Ολυμπιακό

Πολύ δύσκολη είναι η αποστολή του Θησέα στο αυριανό παιχνίδι (21/10, 16.00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο Βελεστίνο, καθώς οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν μια ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έχει ως αποκλειστικό στόχο την άνοδοι στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο Κώστας Παπαστεργίου προετοίμασε την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίοι οι παίκτες του Θησέα θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, τη στιγμή που γνωρίζουν και οι ίδιοι ποιος είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Αυτό, βέβαια δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν θα αγωνιστεί με πάθος για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι επιστρέφει ο Αποστόλης Σφάκας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. «Νοκ άουτ» είναι σίγουρα οι Υφαντής, Γαρυφάλλου, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των επίσης τραυματιών Οικονόμου και Γαλανόπουλου.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Κουτσιρίμπας, Κεφαλάς, Καψιώτης, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Αγγελής, Παναγιώτου, Δημητριάδης, Πέτσης, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης, Αγιασιώτης, Ζάχος, Κακάλιας, Βλάχος, Φραγκογιάννης, Παπαϊωάννου, Σφάκας και Διαμαντόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις