Παπαστεργίου: Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στον Ολυμπιακό Β.

Στον Θησέα αναγνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Βελεστίνο, αλλά θα κάνουν την προσπάθειά τους για την έκπληξη. Ο προπονητής Κώστας Παπαστεργίου δήλωσε στην εφημερίδα “Θεσσαλία”: «Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, η οποία θα διεκδικήσει τον τίτλο. Εμείς έχουμε εντελώς διαφορετικό στόχο, αυτόν της παραμονής στην κατηγορία. Ωστόσο, δεν πρόκειται να κλειστούμε στα μετόπισθεν. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και από εκεί και πέρα αν πάρουμε κάτι από το ματς θα είναι καλοδεχούμενο. Πάντως, είναι και μία ευκαιρία για τους παίκτες μου να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο». Επίσης, ανέφερε τα κάτωθι:

Για το αν η ομάδα έχει επηρεαστεί λόγω της άδικης ήττας στην Ιτέα: «Η πίκρα για τον τρόπο που χάσαμε στην Ιτέα είναι μεγάλη. Είναι κρίμα που πήγε στράφι η προσπάθεια των παιδιών από ένα διαιτητικό λάθος στο 94’. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία η καλή μας εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Ιτέας».

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΠΣΘ: «Όσον αφορά το Κύπελλο, δεν αποτελούσε βασικό στόχο μας για φέτος. Γι’ αυτό και προτιμήσαμε να ξεκουράσουμε μερικά παιδιά. Φυσικά, από τη στιγμή που το ματς πήγε στα πέναλτι, σαφώς και θέλαμε να προκριθούμε. Περισσότερο, όμως, μας στεναχώρησε το ότι είχαμε μία ακόμη απώλεια, αυτή του Υφαντή. Το ρόστερ μας δεν είναι μεγάλο, οπότε κάθε απουσία μας προβληματίζει».