Μονόδρομος η ΝΙΚΗ με Μακρυχώρι (pregame)

Μονόδρομος είναι για τη Νίκη Βόλου η κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, σήμερα (21/10) στις 16:00 στο «Π. Μαγουλάς». Για τους κυανόλευκους δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια βαθμών, καθώς ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα και ήδη έχουν στραβοπατήσει, μένοντας στην ισοπαλία με τον ΑΟ Σελλάνων.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το Σάββατο (20/10, με την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας να ανακοινώνει την αποστολή, που αποτελείται από τους: Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Τάσο Καντούτση, Βασίλη Ρόβα, Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, Νέτι Μέτσε, Φάμπιο Ταβάρες, Γιώργο Ιορδανίδη, Λόρι Κέρι, Γιάννη Δωματά, Άγγελο Ματθαίου, Γιάννη Ντινιωτάκη, Σταύρο Βουρδάκη, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Χρήστο Τζιώρα και Αλέξανδρο Αναστασίου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κρις Μακενγκό και Νίκος Παπαδήμας, με τον πρώτο να μην προπονείται το Σάββατο λόγω ενός αποστήματος κι έντονου πονόδοντου, ενώ ο δεύτερος λόγω ενοχλήσεων στη φτέρνα. Αντίθετα σ’ αυτήν επιστρέφουν οι Χρήστος Τζιώρας, Αλέξης Τσεμπερίδης και Γιάννης Δωματάς δίνοντας ακόμη περισσότερες λύσεις στην ομάδα.

Για τους φίλους της Νίκης Βόλου το παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασία γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το τελευταίο επίσημο ματς της ομάδας στο «Π. Μαγουλάς» με την υπάρχουσα μορφή. Στα έργα αναδιαμόρφωσης περιλαμβάνεται το γκρέμισμα της ιστορικής Θύρας 3, γεγονός που επιφορτίζει συναισθηματικά τους οπαδούς της Νίκης που έζησαν αξέχαστες στιγμές σ’ αυτή.

Χωρίς προβλήματα ο Απόλλων Μακρυχωρίου

Χωρίς προβλήματα απουσιών και χωρίς άγχος θα παραταχθεί στο «Π. Μαγουλάς» ο Απόλλων Μακρυχωρίου. Οι παίκτες του Βάιου Καραγιάννη θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό μιας και γνωρίζουν οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Ο Απόλλων Μακρυχωρίου μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Πιερικού με 1-0, μετρά δύο ήττες με το ίδιο σκορ στις δύο επόμενες αγωνιστικές με Θησέα (εκτός) και Στυλίδα (εντός).

Διαιτητής

Το ματς του «Π. Μαγουλάς» θα διευθύνει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Χρήστο Δόσκορη, από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Κώστας Κουρδής από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου «σφυρίζει» φέτος για δεύτερη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι. Πέρυσι διηύθυνε επτά ματς, μεταξύ αυτών και την αναμέτρηση της Νίκης με το Βελούχι στο Καρπενήσι (0-5) στις 18/3/2018.

Τα εισιτήρια

Η Γενική τιμή εισόδου ορίστηκε στα 10€ ενώ για τις γυναίκες στα 5€.

Ταυτόχρονα η ΔΕ ποδοσφαίρου γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα του κυριακάτικου αγώνα, για την καρδιά και την ψυχή της ομάδας που είναι οι οργανωμένοι μας οπαδοί (λόγω της επερχόμενης ανακατασκευής του ιστορικού μας γηπέδου Παντελής Μαγουλάς) αποφάσισε να ορίσει ΜΟΝΟ για την  Θύρα 3 τιμή εισιτηρίου 5 € ενώ όλοι οι μαθητές έως 17 ετών θα εισέλθουν δωρεάν στην αγαπημένη μας θύρα. Η πρόσβαση θα γίνεται μόνο όπισθεν του γηπέδου από την οδό Πολυτεχνείου (από την πλευρά των ακαδημιών ποδοσφαίρου) όπου θα υπάρχει και εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας.

Οι κάτοχοι των ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ θα έχουν πρόσβαση και στην σκεπαστή αλλά και στην θύρα 3 όμως η είσοδός τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο την Θύρα 1 στην οδό Μαιάνδρου από όπου οι κάτοχοι των κατηγοριών Fans, Ladies και Kids θα παραλαμβάνουν τις νέες τους κάρτες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις