Επιστροφή στις νίκες θέλει με ΑΟ Σελλάνων ο Αλμυρός (pregame)

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας δίνει αύριο (4 μ.μ.) για τη Γ’ Εθνική ο Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «κυανόλευκοι» θα κοντραριστούν με τον Α.Ο. Σελλάνων και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ισοποαλία με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Στον Γυμναστικό έχουν αφήσει πίσω τους το «στραβοπάτημα» με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας μέσα στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος», αν και δεν έχουν ξεχάσει την αντιμετώπιση που είχαν από τη διαιτησία. Όμως το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να κερδίσουν τον Α.Ο. Σελλάνων, μπαίνοντας και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Η αποστολή του ΓΣΑ δεν θα είναι εύκολη μια και η καρδιτσιώτικη ομάδα εμφανίζεται δυνατή φέτος. Όμως οι «κυανόλευκοι» μπορούν να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Σημαντικές απουσίες θα έχει ο ΓΣΑ στον σημερινό αγώνα. «Νοκ άουτ» έχει τεθεί ο τραυματίας Παναγιώτης Κοντοβάς, καθώς και ο στρατευμένος Γιώργος Ναουμίδης. Εκτός 18άδας θα μείνει για προληπτικούς λόγους και ο Τιμπλαλέξης μια και αισθάνεται ενοχλήσεις.

Ο Στέλιος Αρσένος θα βασιστεί στους: Σταυράκη, Βίτσο, Καρρά, Στουρνάρα, Κόκκα, Μπαρούτα, Καλαμίδα, Αλεξανδρή, Λάμπο, Βανγκέλι, Τσιώλη, Δημηνά, Παπακώστα, Δήμο, Τσελεπή, Κρανά, Τζοβάρα, Τσιουρή και Χατζή.

Την αναμέτρηση του Γ.Σ. Αλμυρού με τον Α.Ο. Σελλάνων θα διευθύνει ο Χρήστος Αγγελούλης της ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί του θα είναι οι Αχιλλέας-Νίκζας και Χρήστος Καραγιάννης από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Χρήστος Καραμπούλας, ο οποίος ανήκει στην ΕΠΣ Πιερίας.
Από το 2015 που βρίσκεται στους πίνακες διαιτητών της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Χρήστος Αγγελούλης έχει διευθύνει 23 παιχνίδια, ενώ αυτό είναι το πρώτο που θα «σφυρίξει» τον Αλμυρό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις