Γ’ Εθνική: Επτά προπονητές στον 4ο όμιλο δεν έκαναν… παρέλαση

Πλησιάζουμε στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ήδη πολλοί προπονητές που ξεκίνησαν τη χρονιά σε ομάδες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, δεν πρόλαβαν να κάνουν… παρέλαση. Από τις ομάδες της Μαγνησίας οι δύο άλλαξαν προπονητή, καθώς πρώτα αποχώρησε από τη Νίκη ο Φάντζιο Μπούις (τον διαδέχθηκε ο Γιώργος Κούτσης) και από τον Θησέα ο Κώστας Παπαστεργίου (αντικαταστάτης του είναι ο Λάκης Μπακάλης).

Από εκεί και πέρα ο Πιερικός ξεκίνησε τη χρονιά με τον Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος αποχώρησε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ και ο Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος ανέλαβε προπονητής στη συνέχεια, αποτελεί και αυτός παρελθόν.

Ο Κώστας Λίβας αποχώρησε από τον Αστέρα Ιτέας, μετά την απογοητευτική πορεία της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Προπονητή έχει αλλάξει και η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς αποχώρησε από την ομάδα ο Γιάννης Ποντίκας (φωτό) και ανέλαβε ο Τάκης Δρόσος.

Τέλος και ο Γιάννης Λύτρας δεν συνεχίζει στον Φωκικό, καθώς η ομάδα της Άμφισσας απογοητεύει με την μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα.

Από τις 14 ομάδες του 4ου ομίλου ήδη οι έξι δεν συνεχίζουν με τον προπονητή που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα. Και να σκεφτεί κανείς πως έχουμε διανύσει μόλις τέσσερις αγωνιστικές…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις