Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
Αρχική Super League 2 Νίκη Βόλου Προς Πανιώνιο ο Γκαντέλιο

Προς Πανιώνιο ο Γκαντέλιο

Δημοσίευμα του monobala.gr κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Πανιωνίου για τον Βάσκο Γκαντέλιο.

Το άρθρο:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πανιωνίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους «κυανέρυθρους» να εστιάζουν στην ενίσχυση συγκεκριμένων θέσεων που έχουν αξιολογηθεί ως κομβικές για τη βελτίωση του ρόστερ. Μία από αυτές είναι το αριστερό άκρο της άμυνας, όπου οι Νεοσμυρνιώτες φαίνεται πως έχουν ήδη καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που επιθυμούν να αποκτήσουν.

Έτσι φαίνεται εκλεκτός του Πανιωνίου είναι ο Βάσκο Γκαντέλιο, ο οποίος πραγματοποίησε δύο γεμάτες σεζόν με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας της Μαγνησίας.

Ο 26χρονος αμυντικός, γεννημένος το 1999, προέρχεται από τις ακαδημίες της Γκόντομαρ και στη συνέχεια συνέχισε την ποδοσφαιρική του εξέλιξη στη Φεϊρένσε. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην Πορτογαλία φόρεσε επίσης τις φανέλες των Γκόντομαρ Β, Ολέιρος και Ολιβεϊρένσε , με την τελευταία να αποτελεί τον τελευταίο του σταθμό πριν μετακομίσει στην Ελλάδα. Μάλιστα, με την Ολιβεϊρένσε κατέγραψε συνολικά 34 συμμετοχές στη β’ Πορτογαλίας, αποκτώντας σημαντικές παραστάσεις από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας του.

Το καλοκαίρι του 2024 ήρθε στη Νίκη Βόλου, όπου κατάφερε γρήγορα να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα, αποτελώντας μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι εμφανίσεις του φαίνεται πως έπεισαν τον Πανιώνιο να κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και οι ενδείξεις είναι θετικές, με το ενδεχόμενο οριστικής συμφωνίας να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com