Ο Αιγινιακός του Χατζάρα, με τους Σαμαρά, Χατζή και Πετκάκη

Ο Αιγινιακός είναι ο σημερινός αντίπαλος της Νίκης στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό της βολιώτικης ομάδας. Αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία, η ομάδα της Πιερίας προχώρησε σε μερικές, εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις, κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, δίνοντας το στίγμα των υψηλών στόχων που έχουν θέσει οι διοικούντες του.

Στο ρόστερ του περιλαμβάνονται και αρκετοί ποδοσφαιριστές γνώριμοι των βολιωτών φιλάθλων ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε συζητήσεις επί συζητήσεων στο σύντομο πέρασμά του από τη Νίκη Βόλου, κατά την περσινή περίοδο.

Συγκεκριμένα, την τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού έχει… …αναλάβει ο Γιώργος Χατζάρας, ο οποίος προσπαθεί να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του τη δική του φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. «Οι ομάδες που πηγαίνουν μπροστά κάνουν άμυνα για να βγάζουν λογικές επιθέσεις ή επίθεση για να έχεις ασφαλή άμυνα» είναι το μότο του προπονητή του Αιγινιακού, με το οποίο γίνεται αντιληπτό πως οι ομάδες του Γιώργου Χατζάρα δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική τους λειτουργία.

Ο Πετκάκης του Ολυμπιακού Β. και οι Σαμαράς , Χατζής από τη Νίκη Β. κάνουν τον Αιγινιακό αρκετά οικεία ομάδα στους φίλους των δύο βολιώτικων συλλόγων, ενώ ο Φαμπίνιο του Πιερικού, Σίκιμιτς και Πέντα προσθέτουν ποιότητα στην ομάδα του Αιγινίου.

Στο προηγούμενο φιλικό του, ο Αιγινιακός γνώρισε την ήττα από την Ξάνθη με 1-0 παρουσιάζοντας ένα συμπαγές σύνολο και αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Χατζάρας ήταν οι εξής:

Αρχικό σχήμα: Τόλιος, Πετκάκης, Γιατζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Χατζής, Faninho, Mitrov, Sikimic, Penta, Καρακατσάνης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπαϊμάκης, Γιαντσέλης, Λιόλιος, Δερμίσης, Αχαλινόπουλος Λ., Ζούρκος, Σαββίδης, Κιβρακίδης, Αχαλινόπουλος Κ., Γκατσολάρι, Δεμηρτζόγλου, Miloskovic.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις