“\u03a7\u03b1\u03c1\u03bf\u03cd\u03bc\u03b5\u03bd\u03bf\u03c2 \u03c0\u03bf\u03c5 \u03ae\u03c1\u03b8\u03b1 \u03c3\u03c4\u03b7 \u039d\u03af\u03ba\u03b7 \u0392\u03cc\u03bb\u03bf\u03c5”

Στην Νίκη Βόλου θα αγωνίζεται την νέα σεζόν μετά τον Αλέξανδρο Μουζακίτη και ο Νίκος Γιαννιτσάνης, ο οποίος από την Τετάρτη ενσωματώθηκε με την νέα του ομάδα. Ο Έλληνας επιθετικός, μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του, αλλά και τον Παναθηναϊκό που δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτό τον χρόνο που θα λείπει από την ομάδα.

Επίσης, εύχεται στους πρώην συμπαίκτες του να έχουν μια παρόμοια καλή σεζόν και την νέα περίοδο, αλλά τονίζει πως η σκέψη του είναι στο να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τη Νίκη να φτάσει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο gazzetta.gr ο Νίκος Γιαννιτσάνης:

Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματά σου μετά τον δανεισμό σου στην Νίκη Βόλου;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Νίκη Βόλου. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν… Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την νέα μου ομάδα».

Ποιοι είναι από εδώ και πέρα οι στόχοι σου με την νέα σου ομάδα;
«Ο στόχος μου είναι ίδιος με αυτό που κάνω από τότε που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο… Σκληρή δουλειά και η καθιέρωση με την Νίκη. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό τώρα… Βλέπεις αυτή την νέα πρόκληση σαν ευκαιρία για να δείξεις τι αξίζεις και να επιστρέψεις έτοιμος για να πάρεις την θέση σου στην πρώτη ομάδα;
«Αυτή τη στιγμή είμαι στη Νίκη. Το μυαλό μου είναι εδώ και υπόσχομαι στους φίλους της ομάδας πως θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό. Σίγουρα ανήκω στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς».

Σου έχουν δώσει κάποιες συμβουλές από τον Παναθηναϊκό τώρα που πας δανεικός; Τι περιμένουν να δουν από εσένα όσο θα βρίσκεσαι στον Βόλο;
«Το μόνο που μου έχουν πει είναι πως θα είναι δίπλα μου και θα παρακολουθούν την πορεία μου…»

Φεύγοντας για ένα χρόνο από τον Παναθηναϊκό, θα ήθελες να ευχηθείς κάτι στους συμπαίκτες σου με τους οποίους κατέκτησες το Κύπελλο και θα συναντήσεις και πάλι του χρόνου;
«Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και πιστεύω πως η χρονιά θα είναι το ίδιο επιτυχημένη και φέτος. Θέλω να τους ευχηθώ να έχουν υγεία πάνω απ’ όλα και καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις