Στο πρόσωπο του Μέζα βρήκε το “δεκάρι” που έψαχνε ο Ολυμπιακός Β. (photos)

Οι ξένοι παίκτες σε μια ομάδα θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά και στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν φροντίσει να έρθουν φέτος στην ομάδα πολύ καλοί ξένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από τις πρώτες κιόλας μέρες της προετοιμασίας έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ικανότητές τους, το ταλέντο τους, τη θέληση και το πάθος που τους διακρίνει.
Ένας από αυτούς είναι…

…και ο Χεσούς Μέζα. Ο άσος από τη Βενεζουέλα μπήκε αμέσως στο κλίμα της ομάδας και παρότι ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί (και είναι απόλυτα φυσιολογικό) στο νέο του περιβάλλον, δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στις προπονήσεις.
Έχει την καλή μεταβίβαση, την κάθετη πάσα, χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο πόδια, αξιοποιεί τους επιθετικούς και έχει γενικά γρήγορη σκέψη στο παιχνίδι. Είναι ταχύς και έχει καλή συνεργασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του μέσα στο γήπεδο.
Βέβαια, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την αξία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας στην ομάδα, ωστόσο, τα πρώτα δείγματα γραφής του Μέζα (όσο και των υπόλοιπων ξένων παικτών της ομάδας) είναι θετικά.
Μένει να δούμε από τον Μέζα να ξεδειπλώνει το ταλέντο του και στα παιχνίδια, παίρνοντας τον Ολυμπιακό στην πλάτη του, όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις