Δεν περίμεναν τιμωρία του Αρβανίτη στον Ολυμπιακό Β.

Από τα σύννεφα έπεσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου με την ποινή αποκλεισμού ενός έτους που επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Δημήτρη Αρβανίτη. Για τον Άγγελο Κολημήτρα η πληροφόρηση των διοικούντων της βολιώτικης ΠΑΕ ήταν πως η ουσία που βρέθηκε στα ούρα του ήταν από τις πλέον απαγορευμένες και δεν υπήρχε θέμα αποφυγής της τιμωρίας του παίκτη από τα αρμόδια όργανα και γι’ αυτό το λόγο λύθηκε άμεσα η συνεργασία μαζί του.

Όμως με την περίπτωση του Αρβανίτη τα δεδομένα ήταν τελείως διαφορετικά καθώς η ουσία που ανιχνεύτηκε ήταν η ψευδοεφεδρίνη, η οποία περιέχονταν σε φάρμακο για το κρυολόγημα που πήρε ο ποδοσφαιριστής με χαρτί γιατρού. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες ανθρώπων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ το επίπεδο της ουσίας ήταν μόλις πάνω από το όριο, οπότε όλοι περίμεναν την αθώωσή του, καθώς δεν υπήρχε θέμα ντοπαρίσματος. Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ήδη ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του, στις οποίες περιλαμβάνεται έφεση κατά της απόφασης, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Σε περίπτωση που η τιμωρία του παίκτη δεν μειωθεί ή δεν απαλειφτεί, τότε ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αναγκασμένος να προχωρήσει στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις