Τα 90χρονα της Νίκης γιόρτασαν με τουρνουά οι παλαίμαχοι του συλλόγου (photos)

Τουρνουά παλαιμάχων για να γιορταστούν τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Νίκης διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Το τουρνουά διοργάνωσαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστής της Νίκης, το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Έλαβαν μέρος…

…τέσσερις ομάδες. Η Νίκη, ο ΠΑΟΚ, η Καβάλα και τα Τρίκαλα.
Με τη Νίκη αγωνίστηκαν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές που δεν κατάγονται από το Βόλο, αλλά έχουν φορέσει και τιμήσει στο παρελθόν με επιτυχία την κυανόλευκη φανέλα, όπως είναι οι Παφλιάς, Χρυσοστομίδης, Μόσχος, Τσίρκοβιτς, Πετράκης. Το «παρών» έδωσαν και παίκτες της «χρυσής» ομάδας του ’60.
Στις βραβεύσεις που έγιναν συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν ο Δήμος Κολοβός παρέλαβε την πλακέτα για την «χρυσή» ομάδα της Νίκης της δεκαετίας του ’60 από τα χέρια του προέδρου του Συνδέσμου Βετεράνων της Νίκης Βόλου Κυριάκο Κοκκινάκη, γιο του αείμνηστου Μίμη Κοκκινάκη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Επίσης τιμήθηκε η ομάδα της Νίκης που χάρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ το περασμένο καλοκαίρι, με τους Παναγιώτη Τζαναβάρα, Χρήστο Τζιώρα και Άγγελο Αργύρη να δίνουν το «παρών».
Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τουρνουά κερδίζοντας στον τελικό την Καβάλα με 1-0. Νωρίτερα στον πρώτο ημιτελικό η Νίκη έχασε από την Καβάλα με 1-0, ενώ στον δεύτερο ο ΠΑΟΚ επικράτησε των Τρικάλων με 2-1. Με τις συμμετέχουσες ομάδες το «παρών» έδωσαν οι παρακάτω παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (προπονητής Θεοδ. Τσαλούχας): Μητρομάρας, Τσουκαλάς, Ανδρουτσόπουλος, Νικοβιώτης, Τσόγκας, Χρυσοστομίδης, Βλαχόπουλος, Ραχαντάς, Αγιασιώτης, Λέτσιος, Πετράκης, Παφλιάς, Διαμαντάρας, Τσούμας, Μαν. Κοκκινάκης, Καραηλιού, Κολοβός, Μιτζηλαίος, Σπυριδάκης, Ζαφειρίου, Μωραΐτης, Χασάπης, Παναγιωτόπουλος, Φασουράκης, Καρρόπουλος, Μαντζανάς, Πανόπουλος, Σταμουλάκης, Ρηγίνος, Τσίρκοβιτς, Κυρ. Κοκκινάκης, Γούργος, Μόσχος.
ΠΑΟΚ (προπονητής Μιχ. Μπέλλης): Αργυρόπουλος, Παπαχριστούδης, Γιόκας, Μήτογλου, Μαλιούφας, Καπουσούζης, Μπορμπόκης, Μουστάκας, Ιορδανίδης, Αλεξανδρίδης, Καπετανόπουλος, Ρουσομάνης, Μπόλκας, Κουκίδης, Κουτσελίδης, Τιούτιος, Βασιλάκος.
ΚΑΒΑΛΑ (προπονητής Δ. Φιλιππίδης): Σπανίδης, Ιωσηφίδης, Παπαβασιλείου, Μαλλιαρός, Φιτσιτσόπουλος, Καρασαββίδης, Καρασαρίδης, Κατρακυλάκης, Ιατρόπουλος, Αβραμίδης, Σιλάιδος, Παπανδρέου, Γιορμπαλίδης, Σεϊτανίδης, Χαραλαμπίδης, Στεφάνου, Δερμιτζάκης, Καραολάνης, Γιαννακίδης, Μόσχος, Λεμονίδης, Χρυσαφίδης, Ρουμελιώτης.
ΤΡΙΚΑΛΑ (προπονητής Χρ. Σακελλαρίου): Δημητρίου, Αγγελόπουλος, Παραπραστανίτης, Πάτρας, Πιάζας, Τσικρικάς, Σακελλαρίου, Ζαβλανός, Μαλλιώρας, Πρεκατές, Μπακάλης, Λαγάρας, Κολώνας, Τσιαφίτσας, Κνέζεβιτς, Μπουλούτσος, Βαγενάς, Καλατζής, Γκουγκουλής, Ζήκος, Πράπας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις