Σενάριο Μπαλντοβαλίεφ για Ολυμπιακό Β.

Ο Νιάζι Κούτσι ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου (απομένει να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές κοινή συναινέσει) με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.
Στον Ολυμπιακό…

…αναζητούν έμπειρο φορ που να γνωρίζει την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσεγγίσει τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ. Για τον Σκοπιανό επιθετικό, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Κέρκυρα οδηγώντας την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί να τον εντάξει στο δυναμικό του και πέρυσι το καλοκαίρι. Θυμίζουμε, πως οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία (ο παίκτης μάλιστα είχε περάσει με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις), ωστόσο, η συμφωνία χάλασε στο οικονομικό.
Ο Μπαλντοβαλίεφ κατέληξε στην Ελβετική Κιάσσο, με την οποία φέτος έχει παίξει σε 14 παιχνίδια στο ελβετικό πρωτάθλημα. Ο έμπειρος επιθετικός, ωστόσο, θέλει να φύγει από την Ελβετία και βλέπει με θετικό μάτι να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, εφόσον βρεθεί ομάδα που θα ικανοποιήσει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Εξελίξεις στο θέμα αναμένονται τις προσεχείς μέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις