Υπέγραψε ο Μπαλντοβαλίεφ στον Ολυμπιακό Βόλου

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του goalpost.gr ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νιάζι Κούτσι στη γραμμή κρούσης της ομάδας.
Ο έμπειρος…

…Σκοπιανός επιθετικός, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει μια ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότεινε ο Ολυμπιακός.
Αναμένεται το τυπικό μέρος, της ανακοίνωσης της απόκτησης του Μπαλντοβαλίεφ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην ελβετική Κιάσσο, με την οποία κατέγραψε 14 συμμετοχές και τρία γκολ.
Ο Μπαλντοβαλίεφ θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, ενώ θυμίζουμε πως πέρυσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα της Football League, σημειώνοντας 16 γκολ, βοηθώντας σημαντικά τους «Φαίακες» να ανέβουν στη Σούπερ Λιγκ. Τον ποδοσφαιριστή ήθελε να αποκτήσει και η Λάρισα, ωστόσο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον πείσει να έρθει στο Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις