Φιλικό με Δημητριάς το Σάββατο η Νίκη

 Συνέχεια φιλικών για την ομάδα Νέων της Νίκης με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα της Δημητριάς. Συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 16:00, η μικτή ομάδα Νέων της βολιώτικης ομάδας θα αντιμετωπίσει τη Δημητριά στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος ενώ τρεις ώρες αργότερα (19:00) στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου της Νέας Ιωνίας τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Συλλόγου θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Η σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου:

“Από τη Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνονται τα κάτωθι:

1) Το Σάββατο 07/02/2015 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Ι.Μ. Δημητριάδος θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ομάδα Κ-17/15). Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να στηρίξουν τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.

2) Το Σάββατο 07/02/2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για όλα τα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Καλούνται οι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών, καθώς και των ομάδων Παίδων και Νέων να παραβρεθούν στην εκδήλωση.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις