Φιλική …Νίκη με Πανιώνιο

Ακόμα ένα φιλικό πρόσθεσε στο ενεργητικό της η μικτή της Κ17 και της Κ15 της Νίκης φιλοξενώντας τον Πανιώνιο Ν.Ι. στο «Π. Μαγουλάς». Οι «μικροί» του Τάκη Τσόγκα πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επιβλήθηκαν με σκορ 1-0 των αντιπάλων τους χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βουρδάκη, σε ανατροπή του Λαρίση στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης. Να σημειώσουμε πως η φιλική αναμέτρηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης έκρινε πως τα πράγματα θα …ξέφευγαν μετά από σκληρό μαρκάρισμα κυανόλευκου σε παίκτη του Πανιωνίου.

Το ματς

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό επισκέφτηκαν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Ο Κεσίδης εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καγιάνη για να απαντήσει ο Πανιώνιος στο 9ο λεπτό με σουτ του Πέτση που πέρασε άουτ.

Στο 18’ οι «κυανέρυθροι» έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ όταν ο Παπαδόπουλος έπιασε καρφωτή κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Αγκόλι, με την μπάλα να περνά άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Πύλος εξουδετέρωσε το συρτό σουτ του Πέτση κρατώντας ανέπαφη της εστία του.

Στο 22’ είχαμε την τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου, με αυτή να ανήκει στη Νίκη, όταν ο Μπακογιάννης έπιασε δυνατό σουτ, ο Καγιάνης απέκρουσε, το ριμπάουντ πήρε ο Γκλαβίνης, όμως ο νεαρός παίκτης δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά παίρνοντας τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και επιβάλλοντας τον ρυθμό του. Στο 53’ ο Γρηγοριάδης μπλόκαρε το σουτ του Παπαδόπουλου ενώ στο 61’ είχαμε την ίδια φάση, με την ίδιους πρωταγωνιστές και με την ίδια κατάληξη.

Το ματς πήρε διαφορετική τροπή μετά το 66’ όταν η Νίκη κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βουρδάκη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Λαρίσης όταν ο Παπαδόπουλος τον ανέτρεψε εντός της περιοχής. Η Νίκη από το λεπτό εκείνο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, πέρα κάποιων μακρινών σουτ που δεν αιφνιδίασαν τον Καγιάνη. Το τελευταίο σουτ του αγώνα ήταν για τον Πανιώνιο στο 82’ με τον Γρηγοριάδη να κρατά ανέπαφη την εστία του.

Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή ένα σκληρό μαρκάρισμα παίκτη της Νίκης σε αντίπαλο έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Ο «άρχων» του αγώνα ζήτησε να γίνει αλλαγή ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου καθώς ήταν φανερά εκνευρισμένος, όμως στον πάγκο δεν υπήρχε αντικαταστάτης με αποτέλεσμα να μην ικανοποιηθεί το αίτημά του. Έτσι ο ρέφερι αποφάσισε να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια ώστε να μην έχουμε συνέχεια στο επεισόδιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΙΚΗ Β.: Πύλος (46’ Γρηγοριάδης), Κουτσαρνάκης, Τσέργας, Σφονδυλιάς, Δημουλάς (46’ Τσιανάκας, 67’ Κουτσούκης), Στεργίου (67’ Σιώμος), Βουρδάκης, Λαρίσης, Κελεσίδης, Μπακογιάννης, Γκλαβίνης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Γ.Α. Μπασδάνης, Καραγιάννης (63’ Μακρής), Παπαδόπουλος, Δαμάσκος, Κ. Μπασδάνης, Νικούδης, Αγκόλι, Λυρίτσης, Πέτσης (84’ Παλιούρης), Βαΐτσης (46’ Γκριναφίδης).

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ καθώς και βίντεο με το γκολ του αγώνα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις