«Εξάσφαιρη» η Δάφνη

Ισοπεδωτική η Δάφνη, η οποία διέλυσε με 6-0 τον Πανιώνιο για την πρώτη φάση του κυπέλλου της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας. Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Καρακίτσιος στο 17′, στο 32′ και στο 78′ , Ευαγγελός στο 20′, Στραβέλας στο 62′ και ο Γκιάστας στο 85′. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Καλατζής είχε αποχωρήσει στο 79′ λόγω τραυματισμού και δεν αντικαταστάθηκε από άλλο ποδοσφαιριστή, καθώς η ομάδα του Σ. Φώτου είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα όλες τις αλλαγές, που δικαιούταν.

ΔΑΦΝΗ: Ξανθάς (74′ Κοντοστάθης), Χιώτης (65′ Κουσιαλάκης), Τερλεξής, Αυλουγιάρης, Γκιάστας, Φιλοσόγλου, Καρακίτσιος, Τσαρέλας, Στραβέλας (65′ Γιαννακόπουλος), Ευαγγελός, Μόσχοβος (61′ Παπαστεργίου).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Μπασδάνης (36′ Νικούδης), Στεργίου, Καλατζής, Παπαπορφυρίου (76′ λ.τρ. Κωστούλας), Σαρίδης, Στύλας, Ράπτης (62′ Ιωάννου), Χαρίσης, Δ. Φώτου, Πέτσης (33′ Λυρίτσης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις